Show menu

Een rijke omgeving, vol jonge makers, experiment en dynamische energie

Zoek je een bijzondere locatie voor jouw (online) evenement in het centrum van Arnhem? Vanaf september zijn weer diverse ruimtes te huur bij Theater a/d Rijn.

Theater a/d Rijn is onderdeel van Productiehuis De Nieuwe Oost, een onbegrensd productiehuis in Oost-Nederland. Het is een levendige en rijke omgeving, vol (jonge) makers, experiment en dynamische energie.

Onze bovenzaal (capaciteit 107), onze intieme benedenzaal (capaciteit 86) en/of aangrenzende foyer (capaciteit 107) lenen zich uitstekend voor repetities, lezingen, kleine concerten, conferenties, feestjes en bruiloften.

Ook is het mogelijk vanuit ons theater een online evenement te organiseren: van talkshow of livestream tot webinar. In overleg kan een technicus en/of productie (-assistentie) worden ingezet.

Theater a/d Rijn - foto Menno van der Meulen

Catering

Ons cateringaanbod is zeer divers: we kunnen alles verzorgen van borrelhapjes tot een complete lunch of diner voor zowel kleine als grote groepen. Er wordt rekening gehouden met dieetwensen.

Techniek

Over verdere mogelijkheden betreft techniek kan contact worden opgenomen met Rob Daanen via: rob@denieuweoost.nl.

Tarieven

Wij hanteren diverse tarieven. Voor studenten en alumni van ArtEZ en ROC Rijnijssel hanteren wij een speciaal tarief. Neem voor meer informatie en een offerte op maat contact op met Daphne van Koeveringe via: verhuur@theateraanderijn.nl.

We maken ieder evenement mogelijk, binnen de huidige maatregelen

We hanteren natuurlijk anderhalve meter afstand en in de zalen, foyer en op ons zonnige terras is een vaste zitplaats verplicht. Het totaal aantal mensen dat we mogen herbergen is afhankelijk van de situatie. Zoals altijd denken we graag met u mee, en zorgen we er met maatwerk voor dat u en uw gasten zich welkom en veilig voelen.

De Benedenzaal

De benedenzaal grenst direct aan de foyer en leent zich met haar inklapbare tribune en videoscherm ook voor lezingen, workshops, presentaties, debatten en borrels
Lees meerPlattegronden
Bovenzaal Theater a/d Rijn - foto Menno van der Meulen

De Bovenzaal

De bovenzaal is voorzien van een uniek tension grid, waardoor het zich zeer goed leent voor voorstellingen, presentaties en repetities. Het theater beschikt over een lift voor personen, goederen en decorstukken.
Lees meerPlattegronden
Theater a/d Rijn - foto Robert Koekkoek