Show menu

Een rijke omgeving, vol jonge makers, experiment en dynamische energie

Zoek je een bijzondere locatie voor jouw (online) evenement in het centrum van Arnhem? In Theater a/d Rijn zijn diverse ruimtes te huur.

Onze Eve Hopkins Zaal (bovenzaal) (capaciteit 107), onze intieme benedenzaal (capaciteit 86) en/of aangrenzende foyer (capaciteit 107) lenen zich uitstekend voor repetities, lezingen, kleine concerten, conferenties, feestjes en bruiloften.

Ook is het mogelijk vanuit ons theater een online evenement te organiseren: van talkshow of livestream tot webinar. In overleg kan een technicus en/of productie (-assistentie) worden ingezet.

Verhuur aanvraag indienen

Wil je bij ons een ruimte huren? Vul dan dit formulier in. Wij nemen contact met je op. Neem voor meer informatie en een offerte op maat contact op met Daphne van Koeveringe.

Specificaties zalen

De bovenzaal heeft een speelvlak van 10 meter breed bij 8,65 meter lang. De zaal is vijf meter hoog. De maximale capaciteit is 105 bezoekers.

De benedenzaal heeft een speelvlak van 10 meter breed. De tribune is uitschuifbaar en beïnvloedt de grootte van het speelvlak. Als de tribune is uitgeschoven is het speelvlak 6 meter lang met een maximum capaciteit van 85 bezoekers. Als de tribune is ingeschoven is het speelvlak 9 meter lang met een maximum capaciteit van 27 bezoekers.

Catering

Ons cateringaanbod is zeer divers: we kunnen alles verzorgen van borrelhapjes tot een complete lunch of diner voor zowel kleine als grote groepen. Er wordt rekening gehouden met dieetwensen.

Techniek

Over verdere mogelijkheden betreft techniek kan contact worden opgenomen met Rob Daanen.

Tarieven

Wij hanteren diverse tarieven. Voor studenten en alumni van ArtEZ en ROC Rijnijssel hanteren wij een speciaal tarief.

De Benedenzaal

De benedenzaal grenst direct aan de foyer en leent zich met haar inklapbare tribune en videoscherm ook…
Lees meerPlattegronden
Bovenzaal Theater a/d Rijn - foto Menno van der Meulen

De Eve Hopkins Zaal (bovenzaal)

De Eve Hopkins Zaal (bovenzaal) is voorzien van een uniek tension grid, waardoor het zich zeer goed…
Lees meerPlattegronden