Show menu

Biedt nieuwe makers een podium

Om ruimte te kunnen blijven bieden aan talentontwikkeling voor jonge makers kunnen we steun gebruiken. We programmeren niet enkel theater- en dansproducties van De Nieuwe Oost, maar ook avontuurlijke gastvoorstellingen, festivals, literaire avonden, creatieve workshops en activiteiten voor scholen en jongeren.

Wij bieden een podium aan dé makers van de toekomst. Daarnaast werken nauw samen met partners in de stad om zo kennisdeling tussen makers, creatieve partijen en publiek te stimuleren. Om dit te blijven doen zoeken wij de samenwerking op met particulieren en bedrijven.

Hoe kunt u bijdragen?

Wij zijn op zoek naar organisaties en particulieren die talentontwikkeling, cultuur en het zoeken naar samenwerkingsverbanden belangrijk vinden. Gelooft u dit ook?

Er zijn verschillende mogelijkheden, van een eenmalige gift, een periodieke giften of het steunen of sponsoren van een specifieke productie of evenement. In een persoonlijke kennismaking vertellen we graag meer over Theater a/d Rijn en de mogelijkheden om bij te dragen. Directeur Eve Hopkins nodigt je van harte uit voor een vrijblijvend gesprek.

Schenken aan cultuur heeft belastingvoordelen. Theater a/d Rijn heeft een ANBI-status. Door de Geefwet mogen particulieren 25% extra aftrekken van de belasting. Ook voor bedrijven zijn er voordelen.