Show menu

Biedt nieuwe makers een podium

Theater a/d Rijn is een podium waar geproduceerd en gepresenteerd wordt. Vanuit onze thuishaven in het hart van de stad Arnhem trekken we de wereld in. We zijn er voor makers én publiek.

We programmeren niet enkel theater- en dansproducties van onze eigen makers, ook avontuurlijke gastvoorstellingen, festivals, literaire avonden, creatieve workshops en activiteiten voor scholen en jongeren. Om ruimte te kunnen blijven bieden aan talentontwikkeling voor deze jonge makers kunnen we steun gebruiken.

Ook werken we nauw samen met partners in de stad om zo kennisdeling tussen makers, creatieve partijen en publiek te stimuleren. Om dit te blijven doen zoeken wij de samenwerking op met particulieren en bedrijven.

Hoe kun je bijdragen?

Wij zijn op zoek naar organisaties en particulieren die talentontwikkeling, cultuur en samenwerkingsverbanden in de sector en regio belangrijk vinden. Geloof jij hier ook in?

Er zijn verschillende mogelijkheden om ons te steunen. Van een eenmalige of periodieke gift tot en met het sponsoren van een specifieke productie of evenement. In een persoonlijke kennismaking vertellen we graag meer over Theater a/d Rijn en de mogelijkheden om bij te dragen. We nodigen je dan ook van harte uit voor een vrijblijvend gesprek.

Voordelig schenken

Schenken aan cultuur heeft belastingvoordelen. Theater a/d Rijn heeft een ANBI-status. Door de Geefwet mogen particulieren 25% extra aftrekken van de belasting. Ook voor bedrijven zijn er voordelen.