Show menu

Techniek & zalen

Capaciteit
Eve Hopkins Zaal (bovenzaal): 107, benedenzaal: 86, foyer: 107.


Techniek
De benedenzaal grenst direct aan de foyer en is voorzien van een inklapbare tribune en videoscherm. De Eve Hopkins Zaal (bovenzaal) is voorzien van een tension grid. Deze zaal is bereikbaar met een lift voor personen, goederen en decorstukken. De lift is 2 meter lang, 1,1 meter breed en 2,3 meter hoog.

Bekijk hier de inventarislijst voor licht & geluid.

Neem contact op met Rob Daanen (hoofd techniek) over de technische mogelijkheden.

Kaartverkoop en publiciteit

We spreken graag persoonlijk de marketing en publiciteit rondom jouw voorstelling door. Neem hiervoor contact op met Debby Koster.

Wij willen van elke voorstelling in ieder geval publiciteitstekst en -beeld, sc√®nefoto’s en een trailer ontvangen. Daarnaast verspreiden we je drukwerk door de stad heen en in ons theater zelf. Wij vragen daarom uiterlijk vier weken voor de voorstellingsdatum A2 posters en flyers aan te leveren.

We hebben ruimte voor 2 A0 posters, 40 A2 posters en 400 flyers. Wil je meer materiaal leveren? Neem dan contact op.

Contextprogramma’s & educatie
We staan altijd open voor een inleiding, nagesprek of educatieproject rondom een voorstelling. Dit stemmen we graag persoonlijk af. Neem hiervoor contact op met Publiciteit.

Kaartverkoopstanden
De actuele kaartverkoopstand kan worden opgevraagd via Publiciteit.

Laden, lossen en parkeren crew

Voor de theatermakers, artiesten en crew zijn enkele parkeerplaatsen op ons terrein beschikbaar. Navigeer naar Kleine Oord 177 te Arnhem. Om het terrein op te komen ga je het hek door. Deze staat overdag open.

Mocht het hek dicht zijn, bel dan naar 026 303 3420(bereikbaar dinsdag t/m donderdag tussen 09:30 en 16:30 uur). In de kleedkamers vind je meer informatie over voorzieningen in het pand en eetgelegenheden in de stad.

Contact?

Voor overige vragen, mail naar: info@theateraanderijn.nl of bel 026 303 3420 (bereikbaar dinsdag t/m donderdag tussen 09:30 en 16:30 uur).