Show menu

WijkJury

Join, jureer en laat je stem horen met WijkJury Arnhem!

Laat je verrassen door de wonderlijke wereld van performance, dans, taal en muziek. Wil jij van oktober t/m april gratis naar uiteenlopende voorstellingen in theaters in jouw stad?  Geef je dan nu op! En bepaal samen met 12 anderen welke voorstelling in de prijzen valt.

De WijkJury is een groep van diverse jongvolwassenen uit alle wijken van Arnhem en de dorpen eromheen. Samen bezoek je 8 theatervoorstellingen in Theater a/d Rijn en Musis & Stadstheater Arnhem. Je gaat in gesprek met de theatermakers over de thema’s van de voorstelling en de keuzes die zij maken. Je deelt met elkaar hoe je de voorstelling hebt ervaren en kiest aan het einde van het seizoen een favoriet: de Keuze van de WijkJury. Deze gekozen voorstelling wordt vervolgens bekroond. 

Meedoen aan de WijkJury is gratis. Iedereen in de leeftijd van 18 t/m 28 jaar die nog niet of nauwelijks naar het theater gaat, kan zich opgeven. 

Data theatervoorstellingen 

Di 4 oktober, wo 26 oktober, wo 11 november, wo 7 december, wo 26 januari, do 10 februari, di 1 maart, do 14 april

Data jury meetings

Di 22 november, ma 17 januari, ma 21 februari en ma 25 april 

Aanmelden

Wil je deze WijkJury joinen en kun je alle data? Stuur dan een mail voor 23 september naar Crystal Hassell.

Vermeld in een paar zinnen waarom je het leuk lijkt om jurylid te worden en vermeld je naam en woonwijk. Teamaanvoerder Crystal – ook wel roedelchef genoemd – voert korte kennismakingsgesprekken in week 38 en 39. Eind week 39 weet je of je in de jury kan deelnemen.  

Op dinsdag 4 oktober is de kick-off van de WijkJury met een meet en greet, een fotoshoot én ga je de eerste voorstelling bezoeken! 

Ken je nog iemand die een goed jurylid zou zijn, stuur deze oproep dan vooral door!

Naast jury’s in andere steden is er nu ook een WijkJury Arnhem. Gedragen door de theaterhuizen Theater a/d Rijn en Musis & Stadstheater Arnhem en ondersteund door de organisatie Female Economy.