Show menu
Theater te huur
 

Theater te huur

Zoek je een bijzondere locatie voor jouw evenement? Het is mogelijk om diverse ruimtes te huren bij Theater a/d Rijn.

Theater a/d Rijn is onderdeel van Productiehuis De Nieuwe Oost, een onbegrensd productiehuis in Oost-Nederland. Het is een levendige en rijke omgeving, vol (jonge) makers, experiment en dynamische energie.

Theater aan de Rijn
Onze bovenzaal (capaciteit 107), onze intieme benedenzaal (capaciteit 86) en/of aangrenzende foyer (capaciteit 107) lenen zich uitstekend voor repetities, lezingen, kleine concerten, conferenties, feestjes en bruiloften.

De bovenzaal is voorzien van een uniek tension grid, waardoor het zich zeer goed leent voor voorstellingen, presentaties en repetities. Het theater beschikt over een lift voor personen, goederen en decorstukken.

De benedenzaal grenst direct aan de foyer en leent zich met haar inklapbare tribune en videoscherm ook voor lezingen, workshops, presentaties, debatten en borrels. In beide zalen kan (d.m.v. rolluiken) gewerkt worden in daglicht. 
Onze foyer is recentelijk opnieuw ingericht, en is een gezellige plek voor borrels en feestjes. Bij mooi weer kan tevens gebruik worden gemaakt van ons zonnige terras. 

Naast onze zalen en foyer zijn er verschillende kantoor- en backstageruimtes beschikbaar. 

In overleg kan een technicus en/of productie
(-assistentie) worden ingezet. 

Theater a/d Rijn bood onder meer al onderdak aan Nieuwe Types Festival, ArtEZ Muziektheater (finals), Kempenaer Advocaten (relatie-evenement), CELA, diverse congressen, bruiloften en recepties én natuurlijk aan repeterende dansers en theatermakers.

Catering
Ons cateringaanbod is zeer divers: we kunnen alles verzorgen van borrelhapjes tot een complete lunch of diner voor zowel kleine als grote groepen. Er wordt rekening gehouden met dieetwensen. 

Tarieven
Wij hanteren diverse tarieven. Voor studenten en alumni van ArtEZ en ROC Rijnijssel hanteren wij een speciaal tarief. Neem voor meer informatie contact op met Daphne van Koeveringe via verhuur@theateraanderijn.nl 
 

Foyer
bovenzaal
benedenzaal
 
Zaalplattegronden
 
Decorlift

Onze bovenzaal is bereikbaar met een lift met de volgende afmetingen: 2 meter lang, 1,1 meter breed en 2,3 meter hoog.
Techniek

Over verdere mogelijkheden betreft techniek kan contact worden opgenomen met Rob Daanen via rob@denieuweoost.nl.


Loading...