Show menu
Theater te huur
 

Theater te huur

Na een korte periode renovatie en verbouwing kan Theater aan de Rijn (gelegen in hartje centrum Arnhem), weer gehuurd worden! 

Theater aan de Rijn
Onze bovenzaal (capaciteit 107), onze intieme benedenzaal (capaciteit 86) en/of aangrenzende foyer (capaciteit 107) lenen zich uitstekend voor repetities, lezingen, kleine concerten, conferenties, feestjes en bruiloften.

De bovenzaal is voorzien van een uniek tension grid, waardoor het zich zeer goed leent voor voorstellingen, presentaties en repetities. Het theater beschikt over een lift voor personen, goederen en decorstukken.

De benedenzaal grenst direct aan de bar en leent zich met haar inklapbare tribune en videoscherm ook voor lezingen, presentaties, debatten en borrels. In beide zalen kan (d.m.v. rolluiken) gewerkt worden in daglicht. 

Naast onze zalen en foyer hebben wij de ook beschikking over verschillende kantoor- en backstageruimtes. 

Theater a/d Rijn bood ondermeer al onderdak aan Gesel XL (met Blaudzun), Literair festival De Geest moet Waaien (Wintertuin), Moving Futures (reizend dansfestival), diverse bruiloften en recepties én natuurlijk aan repeterende dansers en theatermakers.

Wij hanteren diverse tarieven. Voor studenten en alumni van ArtEZ en ROC Rijnijssel hanteren wij een speciaal tarief. Neem voor meer informatie contact op met Daphne van Koeveringe via verhuur@theateraanderijn.nl 
 

Foyer
bovenzaal
benedenzaal
 
Zaalplattegronden
 
Decorlift

Onze bovenzaal is bereikbaar met een lift met de volgende afmetingen: 2 meter lang, 1,1 meter breed en 2,3 meter hoog.
Techniek

Over verdere mogelijkheden betreft techniek kan contact worden opgenomen met Rob Daanen via rob@denieuweoost.nl.


Loading...