Show menu
Theater te huur
 

Theater te huur

Zoek je een bijzondere locatie voor jouw evenement? Vanaf september zijn weer diverse ruimtes te huur bij Theater a/d Rijn. 
Vanzelfsprekend is de veiligheid van gasten en medewerkers hierbij leidend: lees hier meer over ons coronabeleid. We hanteren de anderhalve meter afstand en in de foyer en op ons zonnige terras is een vaste zitplaats verplicht. Het totaal aantal mensen dat we mogen herbergen is afhankelijk van de situatie. Zoals altijd denken we graag met u mee, en zorgen we er met maatwerk voor dat u en uw gasten zich welkom en veilig voelen. We zien er naar uit u weer gastvrij te ontvangen!

De mogelijkheden in Theater a/d Rijn
Onze bovenzaal, onze intieme benedenzaal en/of aangrenzende foyer lenen zich uitstekend voor repetities, lezingen, kleine concerten, conferenties, feestjes en bruiloften.

De bovenzaal (reguliere capaciteit 107) is voorzien van een uniek tension grid, waardoor het zich zeer goed leent voor voorstellingen, presentaties en repetities. Het theater beschikt over een lift voor personen, goederen en decorstukken.

De benedenzaal (reguliere capaciteit 86) grenst direct aan de foyer en leent zich met haar inklapbare tribune en videoscherm ook voor lezingen, workshops, presentaties, debatten en borrels. In beide zalen kan (d.m.v. rolluiken) gewerkt worden in daglicht. 
Onze foyer (reguliere capaciteit 107) is een gezellige plek voor borrels en feestjes. Bij mooi weer kan ook gebruik worden gemaakt van ons zonnige terras. 

Naast onze zalen en foyer zijn er verschillende kantoor- en backstageruimtes beschikbaar. In overleg kan een technicus en/of productie(-assistentie) worden ingezet. 

Catering
Ons cateringaanbod is zeer divers: we kunnen alles verzorgen van borrelhapjes tot een complete lunch of diner voor zowel kleine als grote groepen. Er wordt rekening gehouden met dieetwensen. 

Tarieven
Wij hanteren diverse tarieven. Voor studenten en alumni van ArtEZ en ROC Rijnijssel hanteren wij een speciaal tarief. Neem voor meer informatie contact op met Daphne van Koeveringe via verhuur@theateraanderijn.nl 

Theater a/d Rijn bood onder meer al onderdak aan Nieuwe Types Festival, ArtEZ Muziektheater (finals), Kempenaer Advocaten (relatie-evenement), CELA, diverse congressen, bruiloften en recepties én natuurlijk aan repeterende dansers en theatermakers.
 

Foyer
bovenzaal
benedenzaal
 
Zaalplattegronden
 
Decorlift

Onze bovenzaal is bereikbaar met een lift met de volgende afmetingen: 2 meter lang, 1,1 meter breed en 2,3 meter hoog.
Techniek

Over verdere mogelijkheden betreft techniek kan contact worden opgenomen met Rob Daanen via rob@denieuweoost.nl.


Loading...