Show menu
Steunen
 
 

Steunen

Theater aan de Rijn biedt een nieuwe makers een podium! We programmeren niet alleen de theater- en dansproducties van Productiehuis Generale Oost (onderdeel van De Nieuwe Oost), maar programmeren ook avontuurlijke en dynamische gastvoorstellingen, festivals, literaraire avonden, creatieve workshops, domibo's  en themaweekenden.  We werken nauw samen met diverse partijen in de stad om zo kennisdeling tussen makers, creatieve partijen en publiek te stimuleren. 

Theater- en dansmakers als TGecho, Jens van Daele, Joeri Vos en Jasper van Luijk vonden hier een plek na hun opleiding om onder begeleiding van Generale Oost een eigen signatuur te ontwikkelen en voorstellingen te maken.  

Om ruimte te kunnen blijven bieden aan talentontwikkeling voor jonge makers hebben we uw hulp nodig! 

Hoe kunt u bijdragen?
We zijn op zoek naar organisaties en particulieren die talentontwikkeling, cultuur en het zoeken naar samenwerkingsverbanden belangrijk vinden. Gelooft u dit ook? In een persoonlijke kennismaking vertellen we graag meer over Theater aan de Rijn en de mogelijkheden om bij te dragen.

Meer leren over sponsormogelijkheden en donateurschap? Neem contact op met Eve Hopkins via info@theateraanderijn.nl 

Doneren
Theater aan de Rijn heeft een ANBI-status, dat houdt in dat we bij de Belastingdienst geregistreerd staan als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Meer info over wat dat inhoudt vindt u hier: www.daargeefjeom.nl/wat-is-een-anbi/ en bij belastingdienst.nl natuurlijk.

Door stimuleringsmaatregelen van de rijksoverheid is het door onze ANBI-status voordeliger om aan Theater aan de Rijn te schenken. U mag door de Geefwet bijvoorbeeld als particulier 25% extra aftrekken van de belasting. Ook daarover kunt u meer lezen op de site www.daargeefjeom.nl.

Kvk: 58759220
Btwnummer: NL 853169408B01
rekeningnummmer: NL 12 TRIO 0212 42 08 01
 

Loading...