Show menu
Foto: SZAAR

HOOP

Vanaf VR 1 MRT opent HOOP haar deuren: een plek voor en door vrouwen die zich verder willen ontwikkelen binnen de culturele sector vanuit een hiphop state of mind. 

The future is female

Met HOOP maken we ruimte: ruimte voor vrouwen die verder willen groeien als maker, curator, kunstenaar, organisator of zakelijk leider in de dop. In twee jaar word je begeleid op artistiek, zakelijk en productioneel vlak. Je bent welkom om je op ieder moment bij onze female formation te voegen. 

Het is tijd om je podium te pakken. Je spot te claimen en je stem te laten horen. Ben je toe aan de volgende stap in je creatieve ontwikkeling? Of wil je juist een stapje terug doen? Bij ons ben je hoe dan ook welkom. Ook als je het nog niet zo goed weet. 

Wil je de vloer op? De studio in of een schrijverskamp organiseren? Ben je modeontwerper en wil je een modeshow geven? Een feest of ander evenement organiseren? Een expositie of foto-project opzetten? Ons programma ligt voor je open: jij bepaalt zelf wat je gaat doen en samen maken we het mogelijk.

Als de spotlight iets te veel is, kun je ook backstage aan de slag. Wil je meer weten over programmeren, produceren of heb je ambitie om zakelijk of als marketeer aan de slag te gaan? Met ons netwerk en ervaring helpen we je verder om je plek te vinden als vrouwelijke hiphopmaker. 

Onze droom is een All Female Festival organiseren waarin al onze ideeën en talenten samenkomen. Doe je mee? 

Denk je nou: ik weet het allemaal nog niet precies? We got you. Ook dan ben je welkom bij HOOP. Voor iedereen is er plek. Ook als je gewoon thee wilt komen drinken, huiswerk wil maken, gek bent op koken of er gewoon bij bent voor de vibes. 

Praktische info

Wil je je direct aanmelden voor HOOP? Dat kan ook. Vul het aanmeldformulier in, dan nemen we contact met je op. Je kunt je doorlopend aanmelden. Heb je andere vragen? Stuur ons een mailtje.

HOOP (Hiphop Operatie Oost Proefstuk) is een pilot van Operatie Oost. Theater a/d Rijn en Amy Croqué zijn initiatiefnemer van Operatie Oost. Dit project wordt daarnaast ondersteund door SoulCypher, HipHopHub, Cultuur Oost en Spectrum.

mede mogelijk
gemaakt door