Show menu

Ateliers

Maak, creëer en leer bij de Ateliers. Ben je tussen de 16 en 24 jaar en wil je je verder ontwikkelen op het podium? Bijvoorbeeld als danser, acteur, muzikant of spoken word-artiest? Meld je dan nu aan voor de Ateliers van Theater a/d Rijn. In een aantal maanden ga je als co-creator aan de slag met makers om samen een eindproduct te maken. Wat dat wordt, en in welke vorm, daar hebben we jou voor nodig. Theater a/d Rijn geeft jullie een vonk, samen maak je het vuur.

Voor wie?
Het podium roept jou. Je hebt al eens in de schijnwerpers gestaan en weet dat je hierin nog meer kan en wíl leren. Misschien volg je er een opleiding voor, of heb je op een andere manier al je eerste stappen gemaakt. Dat is niet verplicht: motivatie gaat boven ervaring. Je wilt samenwerken met anderen en echt in co-creatie iets opzetten. Je staat open om te leren, van de inspirerende makers, coaches en je mede-creators. Je bent enthousiast, hebt veel ideeën en wilt je talent voor het podium verder laten groeien.


Wat ga je doen?
In de Ateliers ga je in een groep aan de slag onder begeleiding van twee verschillende makers. Elke woensdagavond van 19:00 tot 22:00 ga je het creatieproces aan met je eigen Atelier-groep in Theater a/d Rijn. Samen werk je toe naar een presentatiemoment. In de maand van de presentatie ben je naast de woensdagavond ook twee weekenden bezig met repeteren en maken.

Ateliers is een project van Theater a/d Rijn. We werken samen met Theater Oostpool, Introdans, Hiphophub en Rozet.

In september is Ateliers gestart onder begeleiding van makers Wensley Piqué & Jo-An Westerveld en Joeri Heegstra & Boris de Klerk. De eindpresentatie van deze groep is de te zien op VR 15 DEC. Je kunt hier je gratis ticket reserveren.

Vragen?
Mail dan naar info@theateraanderijn.nl.

Kosten
Meedoen aan de Ateliers is gratis. Twijfel je om mee te doen vanwege hoge reiskosten of een andere drempel? Laat het ons vooral weten in een mail, dan denken we met je mee.

Wat is Theater a/d Rijn?
Wij zijn Theater a/d Rijn: een podium en productiehuis, met focus op jonge makers en ontwikkeling. Vanuit onze thuishaven in het hart van de stad Arnhem trekken we de wereld in, om die te begrijpen en mensen dichter bij elkaar te brengen. Meer weten? Bekijk de video hieronder of lees meer.