Show menu

De meerstemmigheid van onze maatschappij weerspiegelen

Theater a/d Rijn biedt een podium aan verschillende wereldbeelden en denkwijzen door werk van uiteenlopende makers te tonen. Wij willen een theater zijn dat de meerstemmigheid van onze maatschappij weerspiegelt. Een theater waar verschillende (gender)identiteiten, kunstdisciplines, culturele achtergronden en leeftijden een caleidoscopisch geheel aan perspectieven vormen.

Daarom werken we achter de schermen samen met de Programmaraad: een groep bevlogen culturele ondernemers, makers en denkers met uiteenlopende achtergronden die elkaar vinden in hun passie voor kunst en cultuur in de breedste zin van het woord. Zij helpen ons om buiten gebaande wegen te treden en zo een bredere invulling te geven aan het programma in Theater a/d Rijn. De programmaraad van Theater a/d Rijn bestaat uit Ruben Chi (1990), Nesrin Cingoz (1960), Amy Croqué (1989), Daniella Middelhof (1966) en Wensley Piqué (1977).

Ieder programmaraadslid heeft zijn eigen expertise en samen vormen we een unieke combinatie van verschillende netwerken, interesses en ‘scenes’. Vanuit onze common ground en met continuïteit kunnen we het verschil maken.

– Ruben Chi, lid programmaraad

Amy Croque

1989
Van jongs af aan is Amy gegrepen door hiphop. Het is haar manier van leven.
Lees meer

Daniella Middelhof

1966
Ze is op ontelbaar veel vlakken actief in de Arnhemse cultuursector.
Lees meer

Ruben Chi

1990
Ruben is een Arnhemse bewegingskunstenaar en choreograaf.
Lees meer

Wensley Pique

1977
Wensley besloot op 26-jarige leeftijd het roer drastisch om te gooien.
Lees meer

Nesrin Cingoz

1960
Ze werkt als Senior Consultant Applied Arts Sciences en is al jaren cultureel actief.
Lees meer