Show menu
Wholesale Destruction - Zarah Bracht / Productiehuis Theater Rotterdam
 

Wholesale Destruction - Zarah Bracht / Productiehuis Theater Rotterdam

Online kaartverkoop: €15,00 / €9,00 (cjp/student)
Aan de deur/ telefonisch: € 2,- toeslag per ticket

Ergens in de 21ste eeuw geniet een groep jonge mensen in een Westerse samenleving van alle privileges die zij in vrijheid en welvaart toebedeeld krijgen. Zij ontvangen dit alles in het volle bewustzijn dat hun wereld gebouwd is op leugens en hebzucht. Andere mensen en de planeet worden door hun gedrag vernietigd, maar deze kennis stoppen zij zo ver mogelijk weg: smile and wave.

Wanneer de Apocalyps daadwerkelijk in de woonkamer staat, weten zij zich geen enkele houding te geven. Als een ree dat verstijft in de koplampen staart, omdat het beseft dat het niet had moeten oversteken en de dood onvermijdelijk is, weten zij niet wat te doen.

Ik weet het niet, jij weet het niet, dus dan maar naar dat handje vol winnaars luisteren, want die weten het ook niet maar zeggen dat het wel werkt. Kijk maar. Alternatieve feiten, in plaats van een alternatief. Prima toch? Gewoon alles naar de donder.

Over Zarah Bracht
Zarah Bracht (Hamburg, 1990) studeerde in 2016 af aan de regieopleiding in Amsterdam. Ze ontwikkelde een theatertaal die gebaseerd is op beeld en beweging en gebruikt tekst eerder als toevoeging dan als uitgangspunt.

Credits
Regie Zarah Bracht
Spel Katelijne Beukema, Rosa van Leeuwen, Tomer Pawlicki, Dennis Tiecken
Scenografie Liesje Knobel
Lichtontwerp Hendrik Walther
Muziek Ata Güner
Dramaturgie Anne Brammen (Berlijn)
Techniek Aram Visser & Lidewij Eggels
Productieleiding Nynke Joustra 
  • zondag 27 mei 2018

    20:00 Theater a/d Rijn BovenzaalTickets
 

trailer Wholesale DestructionLoading...