Show menu
Voor altijd duurt een jaar - Simon Heijmans
 

Voor altijd duurt een jaar - Simon Heijmans

Online kaartverkoop: €15,00 / €9,00 (cjp/student)
Aan de deur/ telefonisch: € 2,- toeslag per ticket

Als Eric net bedrogen is door zijn ex-vriendin, ontmoet hij op een nacht het meisje Pim. Zij doet hem een voorstel: vanaf dit moment blijven ze een jaar bij elkaar. Misschien wordt het verschrikkelijk, maar dan moeten ze het een jaar proberen omdat de liefde alle kans verdient. Misschien wordt het fantastisch, maar ook dan gaan ze na een jaar weer uit elkaar. Want daarna wordt de liefde werken, moeite doen.

Voor altijd duurt een jaar is de nieuwe solovoorstelling van Simon Heijmans. Deze keer gaat hij aan de hand van het verhaal in gesprek met zijn publiek over de liefde. Is duurzame liefde nog een houdbaar ideaal? Wordt vreemdgaan steeds normaler? En: blijven Pim en Eric bij elkaar?

De voorstelling houdt het midden tussen een monoloog en een goed gesprek. Dus verbeter, verander en voeg toe, als u dat wilt.
Podcast
Bij deze voorstelling hoort een serie Podcasts, een verslag van de zoektocht van Simon Heijmans in liefdesland. In deze podcast hoor je kleine gesprekken over de liefde met mensen die de voorstelling hebben bezocht. 
Luister de podcast hier!

Credits:
Tekst, concept, spel: Simon Heijmans
Vormgeving: Nicky Nina de Jong
Productie: Laura Savelkoul
Lichtoptwerp: Paul Romkes
Met dank aan: Marc-Marie Huijbrechts & Mark Rietman
  • maandag 15 april

    20:00 Theater a/d Rijn bovenzaalTickets
 

trailer Voor altijd duurt een jaarLoading...