Show menu
Van Bureau Naar Bank
 

Van Bureau Naar Bank

>> Gratis via Instagram

Dagelijks vertelt iemand je dat je sterk moet blijven in deze tijd, maar hoe dan? De lange dagen beginnen steeds meer op elkaar te lijken en het einde van de lockdown lijkt nog ver weg. Danser en choreograaf Fernanda Silva, maakt met Groovement jouw werkdag leuker.

Twee keer per week brengt Fernanda, samen met een Arnhemse muzikant, 15 minuten aan dans en muziek naar Instagram live. Groovement sessies via Instagram? Ja zeker! Elke maandag en woensdag kun je genieten van een Groovement sessie vanaf je bank of stoel. Fernanda helpt je om ruimte te creëren voor je lichaam en geest, door middel van dans en beweging. Iedereen is welkom, of je nou professioneel danser bent of niet verder komt dan de macarena. Pak dat kwartiertje voor de perfecte afsluiting van je werk- of studiedag!

Volg alvast @theateraanderijn en @groovement.dance op Instagram en blok elke maandag en woensdag in je agenda.  

Fernanda Silva
Fernanda (1990) groeide op in Portugal waar ze een professionele dansopleiding heeft gevolgd aan het National Dance Conservatory. Ze heeft haar opleiding voortgezet aan de ArtEZ Dansacademie waar ze in 2014 afstudeerde in de richtingen hedendaagse dans en choreografie.Fernanda heeft gedanst voor o.a. Joeri Dubbe, Jéròme Meyer, Isabelle Chaffaud & Sita Ostheimer en was medeoprichter van Danscollectief Arnhemse Meisjes. Fernanda is Groovement Dance gestart om improvisatie lessen en workshops te geven bij verschillende instellingen en opleidingen. Op dit moment volgt ze de master Dans en Bewegingstherapie aan Codarts Rotterdam.

Think with your body, move with your mind! 


Programma & live muziek
Rosine Langbroek studeerde in 2015 af als zangeres/actrice en maker aan het ArtEZ Conservatorium, richting Muziektheater. Sindsdien werkt ze vaak samen met dansers in locatietheater op festivals. 

Accordeonist Dirk Overbeek laat in alles wat hij doet de veelzijdigheid zien van zichzelf en zijn instrument. Hij is op het podium te vinden met uitlopende projecten die allemaal één ding gemeen hebben: de mogelijkheid om te improviseren.

Fotografie: Anna Fransen
 


Loading...