Show menu
Uurtje Oost: Ruben Chi - Moving Sounds
 

Uurtje Oost: Ruben Chi - Moving Sounds

Gratis toegang, reserveren niet nodig.

Ruben Chi, urban dansmaker met stevige roots in de hiphop, verbindt in zijn werk verschillende (dans)culturen met elkaar. Zijn voorstelling Moving Sounds gaat op 26 maart in première tijdens Moving Futures Festival bij Theater a/d Rijn in Arnhem. Op 12 maart tijdens uurtje oost krijg je een sneak peek van de voorstelling en neemt Ruben je mee in het repetitieproces.

In Moving Sounds komen vier dansers van verschillende achtergronden samen. Ze maken een reis door verschillende muziekgenres, herinneringen en gevoelens. In deze dynamische performance creëren de dansers zelf de muziek die het ritme van de bewegingen bepaalt en ontdekken ze daarmee de verschillende ritmes van het leven.

UURTJE OOST
Een paar keer per maand opent Theater aan de Rijn haar deuren voor jonge makers met bruisende ideeën, prangende vragen en artistieke onderzoeken. Diverse schrijvers, acteurs, regisseurs, dansers en andere artistiekelingen gebruiken dit moment om hun werk te presenteren, toetsen en bevragen met te publiek. Uurtje Oost is altijd anders: het varieert van een concept pitch of een artistieke vraag tot korte voorvertoning van eigen werk. Onder het genot van een drankje ga je in gesprek met de makers. De bar is natuurlijk geopend.
  • donderdag 12 maart

    17:00 Arnhem Theater a/d Rijn, benedenzaal
 


Loading...