Show menu
Uurtje Oost:  Paula Walta, Silke van Kamp & Mees Walter
 

Uurtje Oost: Paula Walta, Silke van Kamp & Mees Walter

gratis entree, reserveren niet nodig

Een paar keer per maand opent Theater aan de Rijn haar deuren voor jonge makers met bruisende ideeën, prangende vragen en artistieke onderzoeken. Op 20 december zijn de volgende makers te zien:

Silke van Kamp & Mees Walter – SORRY
Ik heb een bloemetje voor de wereld gemaakt. Omdat we haar ziek hebben gemaakt. Enorm boeket van 10 meter. Of ik die 5 cm is. Het is maar net hoe je het bekijkt.

Mees Walter (4e jaars Performer Toneelacademie Maastricht) en Silke van Kamp (in 2018 afgestuurd Regisseur Toneelacademie Maastricht) maakten samen de solo performance ‘Sorry’. Een spijtbetuiging aan de wereld met koorts én een poging haar schoonheid te vangen binnen de vier muren van een donkere zaal. Denk Fellini en de Dalai Lama die een liefdesbaby maken.

Paula Walta
Paula Walta is sinds jaren artistiek leider en choreograaf van Beeldend Danstheater Telder. Ze werkt op locatie en maak voorstellingen waarin het beeld een belangrijke component is. Afgelopen juni is ze afgestudeerd aan de Master Theatre Practices, waar ze een Artistic Research heeft gedaan naar de beleving van tijd, en hoe ze die beleving als maker kan beïnvloeden. Ze heeft daar vele experimenten mee gedaan en één manier die ze heeft uitgeprobeerd is door haarzelf te zien als materiaal in het licht van de tijd. Ze heeft een filmpresentatie gemaakt, ‘Blind’, die ze tijdens Uurtje Oost met het publiek wil delen en waarover ze na afloop graag in gesprek gaat.
Nieuwe Oogst
  • donderdag 20 december 2018

    00:00

Loading...