Show menu
Uurtje Oost: Nona Siepmann
 

Uurtje Oost: Nona Siepmann

Gratis entree, reserveren niet nodig. 

Het onderzoek van danseres Nona Siepmann, genaamd Nokerina, is gebaseerd op het gebruik van de pure en onvoorwaardelijke creativiteit met als uitgangspunt: "creëren". Naast de creativiteit vormt het gedrag van mensen een grote inspiratiebron voor haar. Deze danssolo is het tweede stuk wat ze maakte tijdens dit onderzoek.

Nona: ”Mijn eerste inspiratie van deze solo was de tuinkers, als een vertegenwoordiging van de relatie tussen de mens en de natuur. Ik merkte een verlangen naar de natuur aan de ene kant, en een verlangen naar de controle aan de andere kant. Is tuinkers beide?”

Tijdens Uurtje Oost laat ze de ontwikkeling zien van haar eerste idee. Het is een work in progress: een tweede versie van de solo. Het eindresultaat zal te zien zijn als pop-up performance tijdens Moving Futures.
UURTJE OOST
Een paar keer per maand opent Theater aan de Rijn haar deuren voor jonge makers met bruisende ideeën, prangende vragen en artistieke onderzoeken. Diverse schrijvers, acteurs, regisseurs, dansers en andere artistiekelingen gebruiken dit moment om hun werk te presenteren, toetsen en bevragen met te publiek. Uurtje Oost is altijd anders: het varieert van een concept pitch of een artistieke vraag tot korte voorvertoning van eigen werk. Onder het genot van een drankje ga je in gesprek met de makers. De bar is natuurlijk geopend.
  • dinsdag 17 maart

    17:00 Arnhem Theater a/d Rijn, bovenzaal

Loading...