Show menu
Uurtje Oost: Igor Vrebac - OMG
 

Uurtje Oost: Igor Vrebac - OMG

Gratis entree, reserveren niet nodig. 

Tijdens zijn residentie bij Theater a/d Rijn doet Igor Vrebac onderzoek voor zijn nieuwe voorstelling OMG, die dit najaar in première gaat. Het resultaat van zijn onderzoek laat hij op 5 maart zien tijdens Uurtje Oost.

Waar geloof ik in? vraagt Bosnisch-Nederlands theatermaker Igor Vrebac zich af. Hij dompelt zich onder in verschillende geloofsovertuigingen en culturen om antwoorden te vinden. Samen met vijf performers voert hij het publiek mee in een energieke beleving van passie en overtuiging. Hoe doe je dat, geloven? En hoe verhouden wij ons hier vandaag de dag toe? Welke rol speelt het lichaam in de poging een eenheidsgevoel te creëren? Met zijn nieuwe voorstelling OMG – a playful ceremony onderzoekt hij zijn verhouding tot (durven) geloven en de kracht van collectieve extase.
UURTJE OOST
Een paar keer per maand opent Theater aan de Rijn haar deuren voor jonge makers met bruisende ideeën, prangende vragen en artistieke onderzoeken. Diverse schrijvers, acteurs, regisseurs, dansers en andere artistiekelingen gebruiken dit moment om hun werk te presenteren, toetsen en bevragen met te publiek. Uurtje Oost is altijd anders: het varieert van een concept pitch of een artistieke vraag tot korte voorvertoning van eigen werk. Onder het genot van een drankje ga je in gesprek met de makers. De bar is natuurlijk geopend.
  • donderdag 5 maart

    17:00 Arnhem Theater aan de Rijn, bovenzaal
 


Loading...