Show menu
Uurtje Oost: Danielle Huyghe & Laura Daelemans
 

Uurtje Oost: Danielle Huyghe & Laura Daelemans

Vanwege aangescherpte corona maatregelen gaat Uurtje Oost: Danielle Huyghe & Laura Daelemans niet door. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht per e-mail. 

Entree is gratis. Reserveer je plek door via de ticketlink een gratis kaartje aan te schaffen.  

In Tea Time ontmoeten twee vrouwen elkaar na lange tijd geïsoleerd te zijn geweest van de maatschappij, het dagelijks leven en mensen in het algemeen. De personages zijn van nature vrij pessimistisch en weigeren te geloven in ideologieën of sprookjesachtige moralen. Ze delen een sterk gevoel van rechtvaardigheid en vertonen perfectionistische trekjes. Het duo is relatief bitter geworden door deze isolatie. Beide vrouwen hebben hun quarantaine alleen uitgezeten, de regels minutieus opvolgend. Wellicht zijn ze de onuitgesproken regels van samenzijn vergeten. Projecteren ze hun frustraties op elkaar of blijft hun liefde en respect een constante gedurende deze situatie?

Danielle is afgestudeerd als professioneel danser en maker van ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in 2020 en heeft haar stage uitgevoerd als maker binnen Production House Dansateliers (Rotterdam). Samen met Strange Strangers won ze de juryprijs bij de competitie voor choreografie in Masdanze (ES). Danielle is een freelancer gevestigd in Rotterdam en danst haar eigen werk in Spanje, België en Nederland.

Laura studeert dit jaar af van de bachelor danser/maker aan ArtEZ. Ze heeft haar stage gedaan als maker bij Sally Dansgezelschap (Maastricht) en werkt momenteel aan een nieuwe productie in samenwerking met Belgisch blazersensemble I Solisti Del Vento, waar ze ook in danst. Daarnaast is ze freelance illustrator.

UURTJE OOST
Een paar keer per maand opent Theater aan de Rijn haar deuren voor jonge makers met bruisende ideeën, prangende vragen en artistieke onderzoeken. Diverse schrijvers, acteurs, regisseurs, dansers en andere artistiekelingen gebruiken dit moment om hun werk te presenteren, toetsen en bevragen met te publiek. Uurtje Oost is altijd anders: het varieert van een concept pitch of een artistieke vraag tot korte voorvertoning van eigen werk. Na afloop ga je in gesprek met de makers!

Credits
Muziek: Gijs Ebben
 
Nieuwe Oogst
  • donderdag 5 november

    17:00 Arnhem Theater a/d Rijn, benedenzaalTickets
 


Loading...