Show menu
Uurtje Oost
 

Uurtje Oost

Gratis toegang

Open podium met work in progress

Vanaf oktober 2017 start De Nieuwe Oost met Uurtje Oost!

Om de week - op donderdagmiddag tussen 17:00 - 18:00 opent Theater aan de Rijn haar deuren voor jonge makers met bruisende ideeën, prangende vragen en artistieke onderzoeken.

Onder het genot van een drankje gaan wij in gesprek met de desbetreffende gast. Diverse schrijvers, acteurs, regisseurs, dansers en andere artistiekelingen zijn de revue gepasseerd. Het aanbod varieert van voorvertoning van eigen werk, een concept pitch of een artistieke vraag.


Die Verwandlung - Sophie Mayeux

Momenteel werkt Sophie Mayeux bij De Nieuwe Oost en Theater a/d Rijn aan haar voorstelling Die Verwandlung. De voorstelling zal volgend jaar te zien zijn tijdens Moving Futures Festival. Tijdens Uurtje Oost krijg je alvast een korte sneak preview te zien. 

In Die Verwandlung, de metamorfose, onderzoekt Sophie Mayeux het tumult en de onrust van een lichaam in transformatie. Deze poëtische en tijdloze voorstelling laat de transformatie zien van een abstracte entiteit naar een karakter met vele gezichten. De danser brengt verschillende beschermingsmechanismen tot leven, welke een veelvoud aan vormen aan kunnen nemen. Die Verwandlung wordt uitgevoerd door Simon Caillaud en Sophie Mayeux.

Verwacht:
25/01/18 - Mart van Berckel


 
GO Logo

Loading...