Show menu
The World Is Yours #TWIY - The Lost Project
 

The World Is Yours #TWIY - The Lost Project

>> Online kaartverkoop: €15,00 / €9,00 (CJP/student)

Lost Project is na het succes van Man Down terug met een gloednieuwe voorstelling: The World is Yours(#TWIY).  The World is Yours is een fysieke voorstelling waarin de levenservaringen van de spelers inspireerde tot verbeelding van de huidige systemen in de prestatiemaatschappij.

‘s Ochtends ben je een student, ‘s middags geef je een workshop en ‘s avonds draai je in de club plaatjes als DJ. Daarmee behoor je tot de groeiende groep Slashies. De slashie verwijst naar het leesteken ‘de schuine streep’, die figuurlijk iemands loopbaan in stukjes verdeeld. Slashies hebben twee of meer banen, niet alleen uit financiële noodzaak, maar juist ook omdat één beroep te weinig is om alle talenten in kwijt te kunnen. Het klinkt als de ideale baan. Of vormen de slashies een gevaarlijke glijbaan naar een eindeloze put genaamd ‘kansen’?

Wil je studeren? Dan moet je dealen met een gigantische studieschuld. En over een kans op een woning hoeven we al helemaal niet te praten. Werken ziet er voor ons heel anders uit dan voor onze ouders, maar is het schoolsysteem hier wel op aangepast? Tijdens de economische crisis van de prestatiemaatschappij is er een generatie opgestaan die zijn eigen geluk wil creëren. Instagram wordt gebruikt als het nieuwe CV. Maak het onmogelijke mogelijk en laten we vooral succesvol zijn! Zeg maar niet dat je al drie dagen niet productief bent geweest en op de bank zit, terwijl je diep in het rood staat op die andere bank.The World is Yours

Druk, druk, druk..
We zijn het allemaal. Of lijkt dat maar zo?

The World is Yours is een coproductie van Lost Project, Stichting Tolhuistuin en Frascati Producties. Lost Project is het huisgezelschap van Tolhuistuin en maakt voorstellingen met een groep die representatief staat voor de stad Amsterdam. Zij maken onder leiding van Priscilla Vaudelle en Tim van den Heuvel voorstellingen over gender, mannen en vrouwenrollen, culturele identiteit, interculturaliteit, politiek en nog veel meer. 
  • donderdag 25 maart

    20:00 Arnhem Theater a/d Rijn, bovenzaalTickets

Loading...