Show menu
The JAM
 

The JAM

Studio: maandag 17 t/m vrijdag 21 augustus van 10.00 tot 17.00 uur 
Presentatie: vrijdag 21 augustus, 17:00 en 20:00
Locatie: Theater a/d Rijn 
The JAM is een project van Rozet & Theater a/d Rijn. 

Wat is The JAM?
Onder leiding en begeleiding van Wensley Piqué (theatermaker en poppenspeler, De Nieuwe Oost) gaan de deelnemers aan The JAM vijf dagen lang de studio van Theater a/d Rijn in. Centraal staat het ontmoeten van andere makers, je passie verdiepen en je kennis over podiumkunst verbreden. Samen met de andere deelnemers ga je de JAM aan en deel je de uitwisselingen, experimenten en ervaringen met een klein publiek.
Presentatie
Op vrijdag 21 augustus, om 17:00 en 20:00, wordt het resultaat van The JAM gepresenteerd! Toegang is gratis: reserveer je gratis kaartje via de onderstaande ticketbuttons.

Over Wensley Piqué
Wensley Piqué is een Arnhemse performer, choreograaf, poppenspeler en theatermaker. Ook is hij dans- en theaterdocent. Wensley houdt zich voornamelijk bezig met verbinding: verbinding tussen mensen, tussen hemzelf en anderen, en tussen mens en de natuur. Hij is nieuwsgierig naar het verhaal van de ander. Tijdens The JAM wil hij werken met het thema 'Eerste Indruk': Hoe zuiver is jouw eerste indruk. Is er ruimte voor een tweede indruk of een derde? Bekijk hier een interview met Wensley
 
  • vrijdag 21 augustus

    17:00 arnhem Theater a/d Rijn, bovenzaalTickets
  • vrijdag 21 augustus

    20:00 arnhem Theater a/d Rijn, bovenzaalTickets
 

The Jam. Foto: Lisa Maatjens

The Jam. Foto: Lisa MaatjensLoading...