Show menu
#radicaallokaal: Ruben Chi
 

#radicaallokaal: Ruben Chi

> Iedere week op dinsdag en donderdag om 17.00 uur en 20.00 uur, op zaterdag om 19.00 uur en 20.30 uur in Theater a/d Rijn. 
> Online kaartverkoop: €7,50

Binnen #radicaallokaal vragen wij makers zichzelf en hun werk opnieuw uit te vinden binnen het ‘nieuwe normaal’ van de anderhalvemetersamenleving. Iedere week krijgt een maker of kunstenaar één week lang de vrijheid en support in ons theater dit experiment aan te gaan, ondersteund door De Nieuwe Oost. Volledig lokaal - mét en vóór de stad.

Zie jij uit naar nieuwe ontmoetingen en inspiratie na tijden van isolatie? Ben je nieuwsgierig naar nieuwe vormen van kunst, binnen de anderhalvemetersamenleving? Wil je een persoonlijke ervaring, op veilige afstand, maar toch dichtbij? Wil je in gesprek gaan met makers van nu?
Beleef in een timeslot van een uur werk van opvallende makers binnen de kaders van het nu: een beeldende kunst installatie, een monoloog, een pas de deux, een gesprek, een film, of iets daar tussenin. Daarna kun je in gesprek met de maker. De bar is open!

#radicaallokaal met Ruben Chi

"Without great solitude, no serious work is possible" - Pablo Picasso

Midden in de repetities van zijn eerste voorstelling Moving Sounds kwam de coronacrisis: hij heeft de voorstelling niet kunnen afmaken. Inmiddels is Ruben al bezig met het voorbereiden van zijn volgende project: een solo onder de werktitel Solitude. In samenwerking met danser Bjoley "Pairodime" onderzoekt hij de dieptes en hoogtes van eenzaamheid als mens en kunstenaar.

Van maandag 8 t/m zondag 14 juni doet hij vooronderzoek in Theater a/d Rijn. Op dinsdag, donderdag en zaterdag kun je twee keer per dag komen kijken.

Weekendtip: op zaterdag kun je vanaf 18.00 uur heerlijke verse pizza’s eten bij het naastgelegen terras van Collectie De.Groen.
#radicaallokaal in juni
8 tot 14 juni: Ruben Chi, dansmaker
15 tot 21 juni: ArtEZ i.s.m. Anna Schoen, regisseur
22 tot 28 juni: Wensley Piqué, theatermaker

Steun de makers
Onze makers hebben, naast dit project, op dit moment vrijwel geen inkomsten. Wil jij de maker steunen? Doe dan een donatie op de ticketprijs. Alle donaties komen 100% bij de maker terecht. #supportyourlocals

En de maatregelen?
Natuurlijk houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Daarom kan maar een kleine groep publiek het theater betreden, op veilige afstand, maar toch dichtbij. Verkoop is alleen vooraf online mogelijk: wees op tijd met het bestellen van je ticket. De bar is open! Hier vind je meer over onze maatregelen m.b.t. Covid-19. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op via info@theateraanderijn.nl.

#radicaallokaal is een initiatief van Theater a/d Rijn en De Nieuwe Oost, in samenwerking met andere culturele partners in Arnhem.
 • dinsdag 9 juni 2020

  17:00 Arnhem Theater a/d Rijn, bovenzaalTickets
 • dinsdag 9 juni 2020

  20:00 Arnhem Theater a/d Rijn, bovenzaalTickets
 • donderdag 11 juni 2020

  17:00 Arnhem Theater a/d Rijn, bovenzaalTickets
 • donderdag 11 juni 2020

  20:00 Arnhem Theater a/d Rijn, bovenzaalTickets
 • zaterdag 13 juni 2020

  19:00 Arnhem Theater a/d Rijn, bovenzaalTickets
 • zaterdag 13 juni 2020

  20:30 Arnhem Theater a/d Rijn, bovenzaalTickets
 


Loading...