Show menu
#radicaallokaal: Maison the faux
 

#radicaallokaal: Maison the faux

> Dinsdag: work in progress, €5,00
> Zaterdag: 
€10,00 (normaal) / €5,00 (cjp/student)


Het modehuis en creative studio MAISON the FAUX onderzoekt nieuwe vormen van mode door middel van beleving, interactie en performativiteit. Het handschrift van MAISON the FAUX kenmerkt zich door een maximalistische blend van mode, decor, styling en ruimtelijke vormgeving. Op die manier smeden ze (kunst)disciplines samen tot één publiekservaring. Tijdens #radicaallokaal brengen ze hun ervaring in het theater en zoeken ze de verdieping: wat zijn de (on)mogelijkheden van het theater in deze tijd? 

Tijdens #radicaallokaal werkt MAISON the FAUX samen met Stef van Looveren, een in Antwerpen gevestigde multidisciplinaire genderfluïde kunstenaar. Werk van Van Looveren vertaalt zich in video-installatie, foto, sculptuur en performance. Van Looveren gebruikt de installaties als een poging om de performativiteit van ons menselijk gedrag te weerspiegelen en te ontmantelen, voornamelijk binnen het begrip gender.

#radicaallokaal zal in het teken staan van een onderzoek in het verkennen van identiteit en personages. Waar liggen de grenzen tussen mode en theatraliteit en vorm en inhoud?

Op dinsdagavond neemt de maker je mee in het maakproces en zie je work-in-progress. 

www.maisonthefaux.com
www.instagram.com/maisonthefaux
#radicaallokaal
Binnen #radicaallokaal vraagt De Nieuwe Oost makers zichzelf en hun werk opnieuw uit te vinden binnen het ‘nieuwe normaal’ van de anderhalvemetersamenleving. Iedere editie krijgt een maker of kunstenaar één week lang de vrijheid en support dit experiment in Theater a/d Rijn aan te gaan. Volledig lokaal - mét en vóór de stad.

Beleef in een timeslot van een uur work in progress van opvallende makers binnen de kaders van het nu. Daarna kun je in gesprek. 

Steun de makers
Wil jij de makers van #radicaallokaal steunen? Doe dan een donatie op de ticketprijs. Alle donaties komen 100% bij de maker terecht. #supportyourlocals

Over #radicaallokaal & De Nieuwe Oost
De Nieuwe Oost ondersteunt in Arnhem dans- en theatermakers bij het ontwikkelen van hun beroepspraktijk. Met #radicaallokaal gaat De Nieuwe Oost in Theater a/d Rijn terug naar de kern: een huis waar ontmoeting, experiment en artistiek onderzoek centraal staan.
 
 • dinsdag 27 oktober

  17:00 Arnhem Theater a/d Rijn, benedenzaalTickets
 • dinsdag 27 oktober

  20:00 Arnhem Theater a/d Rijn, benedenzaalTickets
 • zaterdag 31 oktober

  19:00 arnhem Theater a/d Rijn, benedenzaalTickets
 • zaterdag 31 oktober

  20:30 arnhem Theater a/d Rijn, benedenzaalTickets
 


Loading...