Show menu
#radicaallokaal: Filmprogramma
 

#radicaallokaal: Filmprogramma

> Dinsdag: work in progress, €5,00
> Donderdag en zaterdag: 
€10,00 (normaal) / €5,00 (cjp/student)


Twee premières van korte dansfilms!
Twee dansmakers van De Nieuwe Oost: Ruben Chi & De Arnhemse Meisjes presenteren tijdens deze #radicaallokaal de premières van hun korte films.

Building Bridges - Ruben Chi
Een blik in het leven van urban dansmaker Ruben Chi terwijl die naar China afreist om een samenwerking aan te gaan met zijn broer Joewi die tevens een filmmaker is en in Beijing woont. Building Bridges: over het creëren van verbindingen tussen verschillende culturen en mensen.

Memories of the Future - Danscollectief Arnhemse Meisjes
Danscollectief Arnhemse Meisjes willen, ondanks de afstand in corona-tijden, toch dans dichtbij mensen kunnen brengen. Via een knettersuccesvolle crowdfunding (125%!) kregen ze genoeg geld bijeen om hun idee waar te maken: de dansfilm Memories of the Future.  In deze film spelen we met de tijd, we draaien en dralen, totdat het heden het enige is dat overblijft. Dat is waar we ons aan vast kunnen houden: hier, nu. Jij, ik. Wij. Ze dansen dit verhaal, ons verhaal, ieders verhaal: een steeds terugkerende cyclus van overgave, vrijheid, doorzettingsvermogen, kracht. Met muziek van Wout Kemkens (o.a. van De Niemanders en Donnerwetter), gefilmd door Floris Verweij.
#radicaallokaal
Binnen #radicaallokaal vraagt De Nieuwe Oost makers zichzelf en hun werk opnieuw uit te vinden binnen het ‘nieuwe normaal’ van de anderhalvemetersamenleving. Iedere editie krijgt een maker of kunstenaar één week lang de vrijheid en support dit experiment in Theater a/d Rijn aan te gaan. Volledig lokaal - mét en vóór de stad.

Beleef in een timeslot van een uur work in progress van opvallende makers binnen de kaders van het nu. Daarna kun je in gesprek.

Steun de makers
Wil jij de makers van #radicaallokaal steunen? Doe dan een donatie op de ticketprijs. Alle donaties komen 100% bij de maker terecht. #supportyourlocals

Over #radicaallokaal & De Nieuwe Oost
De Nieuwe Oost ondersteunt in Arnhem dans- en theatermakers bij het ontwikkelen van hun beroepspraktijk. Met #radicaallokaal gaat De Nieuwe Oost in Theater a/d Rijn terug naar de kern: een huis waar ontmoeting, experiment en artistiek onderzoek centraal staan.
 • dinsdag 17 november

  17:00 Arnhem Theater a/d Rijn, benedenzaalTickets
 • donderdag 19 november

  17:00 arnhem Theater a/d Rijn, benedenzaalTickets
 • donderdag 19 november

  20:00 arnhem Theater a/d Rijn, benedenzaalTickets
 • zaterdag 21 november

  19:00 arnhem Theater a/d Rijn, benedenzaalTickets
 • zaterdag 21 november

  20:30 arnhem Theater a/d Rijn, benedenzaalTickets
 Loading...