Show menu
#radicaallokaal: Booi Kluiving
 

#radicaallokaal: Booi Kluiving

> Dinsdag: work in progress, €5,00
> Donderdag en zaterdag: 
€10,00 (normaal) / €5,00 (cjp/student)


Booi Kluiving (KEK, Let’s Play) is theatermaker bij De Nieuwe Oost en maakt theater over digitale cultuur en al haar subculturen en niches. Denk hierbij aan vloggers, gamecultuur en alles wat bij de Generatie Z hoort. Vanuit zijn persoonlijke fascinatie onderzoekt hij de communicatie in deze werelden en de invloed hiervan op de populaire cultuur. 

Tijdens #radicaallokaal doet hij vooronderzoek voor zijn komende voorstelling De Memers, over de beeldcultuur van internetmemes. Op pseudo-wetenschappelijke wijze verandert hij de theaterzaal in een heus laboratorium waarin hij als wetenschapper door middel van experimenten onderzoek doet naar het ontstaan van memes. Deze voorstelling is geschikt voor jongeren vanaf 14 jaar.

Op dinsdagavond neemt de maker je mee in het maakproces en zie je work-in-progress.

#radicaallokaal
Binnen #radicaallokaal vraagt De Nieuwe Oost makers zichzelf en hun werk opnieuw uit te vinden binnen het ‘nieuwe normaal’ van de anderhalvemetersamenleving. Iedere editie krijgt een maker of kunstenaar één week lang de vrijheid en support dit experiment in Theater a/d Rijn aan te gaan. Volledig lokaal - mét en vóór de stad.

Beleef in een timeslot van een uur work in progress van opvallende makers binnen de kaders van het nu. Daarna kun je in gesprek. De bar is open!

Weekendtip: sluit op zaterdag vanaf 18u aan bij de fameuze pizza-avonden van onze buren bij Café De.Groen.

Steun de makers
Wil jij de makers van #radicaallokaal steunen? Doe dan een donatie op de ticketprijs. Alle donaties komen 100% bij de maker terecht. #supportyourlocals

Over #radicaallokaal & De Nieuwe Oost
De Nieuwe Oost ondersteunt in Arnhem dans- en theatermakers bij het ontwikkelen van hun beroepspraktijk. Met #radicaallokaal gaat De Nieuwe Oost in Theater a/d Rijn terug naar de kern: een huis waar ontmoeting, experiment en artistiek onderzoek centraal staan.
Nieuwe Oogst
 • dinsdag 1 september 2020

  17:00 arnhem Theater a/d Rijn, benedenzaalTickets
 • donderdag 3 september 2020

  17:00 arnhem Theater a/d Rijn, benedenzaalTickets
 • donderdag 3 september 2020

  20:00 arnhem Theater a/d Rijn, benedenzaalTickets
 • zaterdag 5 september 2020

  19:00 arnhem Theater a/d Rijn, benedenzaalTickets
 • zaterdag 5 september 2020

  20:30 arnhem Theater a/d Rijn, benedenzaalTickets
 

Aankondiging De Memers - Booi KluivingLoading...