Show menu
#radicaallokaal ArtEZ: Ecce Homo ism Anna Schoen
 

#radicaallokaal ArtEZ: Ecce Homo ism Anna Schoen

> Iedere week op dinsdag en donderdag om 17.00 uur en 20.00 uur, op zaterdag om 19.00 uur en 21:00 uur in Theater a/d Rijn. 
> Online kaartverkoop: €7,50

Binnen #radicaallokaal vragen wij makers zichzelf en hun werk opnieuw uit te vinden binnen het ‘nieuwe normaal’ van de anderhalvemetersamenleving. Iedere week krijgt een maker of kunstenaar één week lang de vrijheid en support in ons theater dit experiment aan te gaan, ondersteund door De Nieuwe Oost. Volledig lokaal - mét en vóór de stad.

Zie jij uit naar nieuwe ontmoetingen en inspiratie na tijden van isolatie? Ben je nieuwsgierig naar nieuwe vormen van kunst, binnen de anderhalvemetersamenleving? Wil je een persoonlijke ervaring, op veilige afstand, maar toch dichtbij? Wil je in gesprek gaan met makers van nu?

Beleef in een timeslot van een uur werk van opvallende makers binnen de kaders van het nu: een beeldende kunst installatie, een monoloog, een pas de deux, een gesprek, een film, of iets daar tussenin. Daarna kun je in gesprek met de maker. De bar is open!

#radicaallokaal ArtEZ: Ecce Homo ism Anna Schoen

Afstudeervoorstelling Ecce Homo – Jasper van der Pijl en Bram Walter
ECCE HOMO – Voor minder dan episch doe je het toch niet?

Ecce Homo is de afstudeervoorstelling van Jasper van der Pijl en Bram Walter, over het streven naar een groots en meeslepend bestaan. De gave om alles uit het leven te halen wordt door veel mensen niet ten volle benut, hoe zonde is dat? Als je leven volledig maakbaar is en de wereld je zoveel kansen biedt; waarom neem je dan genoegen met schrale middelmaat? Tegenslagen zijn mogelijkheden, leven is het meervoud van lef en om je evenwicht te bewaren moet je snelheid maken. 

Onder begeleiding van Anna Schoen en met beeld en geluid van Simon Boer doen twee acteurs hun uiterste best om het voorrecht dat ons bestaan is, eer aan te doen – totdat ze echt niet meer kunnen.

 
Tijdens #radicaallokaal onderzoeken Jasper en Bram, samen met Anna Schoen van theatergroep ECHO, hoe ze een voorstelling die (letterlijk) aan de vooravond van de première stond weer op de rit en coronaproof krijgen. Op dinsdag ben je welkom bij de open repetitie, op donderdag zijn de ‘try-outs’ en op zaterdag is de hele voorstelling twee keer te zien. 

Credits
Concept, Tekst en Spel: Jasper van der Pijl en Bram Walter – Artez Toneelschool | Eindregie en begeleiding: Anna Schoen| Beeld en Geluid: Simon Boer | Productie: Jan Smeets | Techniek: Ed Smit | Met dank aan: Juuke Schoorl, Charley Reijnders, Ernst Braches, Sanne van Slooten

#radicaallokaal in juni
8 tot 14 juni: Ruben Chi, dansmaker
15 tot 21 juni: ArtEZ i.s.m. Anna Schoen, regisseur
22 tot 28 juni: Wensley Piqué, theatermaker

Steun de makers
Onze makers hebben, naast dit project, op dit moment vrijwel geen inkomsten. Wil jij de maker steunen? Doe dan een donatie op de ticketprijs. Alle donaties komen 100% bij de maker terecht. #supportyourlocals

En de maatregelen?
Natuurlijk houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Daarom kan maar een kleine groep publiek het theater betreden, op veilige afstand, maar toch dichtbij. Verkoop is alleen vooraf online mogelijk: wees op tijd met het bestellen van je ticket. De bar is open! Hier vind je meer over onze maatregelen m.b.t. Covid-19. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op via info@theateraanderijn.nl.

#radicaallokaal is een initiatief van Theater a/d Rijn en De Nieuwe Oost, in samenwerking met andere culturele partners in Arnhem.

 
 • dinsdag 16 juni

  17:00 Arnhem Theater a/d RijnTickets
 • dinsdag 16 juni

  20:00 Arnhem Theater a/d RijnTickets
 • donderdag 18 juni

  17:00 Arnhem Theater a/d RijnTickets
 • donderdag 18 juni

  20:00 Arnhem Theater a/d RijnTickets
 • zaterdag 20 juni

  19:00 Arnhem Theater a/d RijnTickets
 • zaterdag 20 juni

  21:00 Arnhem Theater a/d RijnTickets

Loading...