Show menu
#radicaallokaal: Arnhemse Meisjes
 

#radicaallokaal: Arnhemse Meisjes

> Dinsdag: work in progress, €5,00
> Donderdag en zaterdag: 
€10,00 (normaal) / €5,00 (cjp/student)


Niets lokaler dan Danscollectief Arnhemse Meisjes (De Nieuwe Oost, winnaars Arnhemse Cultuurprijs 2020). Tijdens #radicaallokaal werken ze aan hun nieuwste locatievoorstelling Verlaten Vrouwen (première!). Opgezweept door het gitaarspel van Wout Kemkens (o.a. gitarist van Shaking Godspeed, Donnerwetter en De Niemanders) onderzoeken ze alle uithoeken van het spectrum van vrouw-zijn: van kracht tot kwetsbaarheid. Speels en lichtvoetig nemen ze je, buiten op het plein voor Theater a/d Rijn, mee in een herkenbare zoektocht naar wat het anno 2020 betekent om vrouw te zijn.

Op dinsdagavond neemt de maker je mee in het maakproces en zie je work-in-progress. 

LET OP: de voorstellingen vinden buiten plaats.

#radicaallokaal
Binnen #radicaallokaal vraagt De Nieuwe Oost makers zichzelf en hun werk opnieuw uit te vinden binnen het ‘nieuwe normaal’ van de anderhalvemetersamenleving. Iedere editie krijgt een maker of kunstenaar één week lang de vrijheid en support dit experiment in Theater a/d Rijn aan te gaan. Volledig lokaal - mét en vóór de stad.

Beleef in een timeslot van een uur work in progress van opvallende makers binnen de kaders van het nu. Daarna kun je in gesprek. De bar is open!

Steun de makers
Wil jij de makers van #radicaallokaal steunen? Doe dan een donatie op de ticketprijs. Alle donaties komen 100% bij de maker terecht. #supportyourlocals

Over #radicaallokaal & De Nieuwe Oost
De Nieuwe Oost ondersteunt in Arnhem dans- en theatermakers bij het ontwikkelen van hun beroepspraktijk. Met #radicaallokaal gaat De Nieuwe Oost in Theater a/d Rijn terug naar de kern: een huis waar ontmoeting, experiment en artistiek onderzoek centraal staan.
 • dinsdag 8 september 2020

  17:00 Arnhem Theater a/d RijnTickets
 • donderdag 10 september 2020

  17:00 arnhem Theater a/d RijnTickets
 • donderdag 10 september 2020

  20:00 arnhem Theater a/d RijnTickets
 • zaterdag 12 september 2020

  19:00 arnhem Theater a/d RijnTickets
 • zaterdag 12 september 2020

  20:30 arnhem Theater a/d RijnTickets
 

Teaser Verlaten Vrouwen - Arnhemse MeisjesLoading...