Show menu
Puppet Playground
 

Puppet Playground

Na het succes in 2018 en 2019, keert Puppet Playground terug op het jaarlijkse Pop Arts Festival. Via routes door de krochten van het theater maakt het publiek kennis met een zeer kleurrijke waaier aan beeldend theater; van ambachtelijk gemaakte objecten, pop-up performances, participatief bewegingstheater tot beeldende installaties. Na het Pop Arts Festival gaat een selectie makers met Puppet Playground op tournee door het land. De makers van Puppet Playground 2020 worden binnenkort bekendgemaakt. 

Puppet Playground is een testplatform waar wordt geëxperimenteerd met beeldtaal, dramaturgie, vormonderzoek en concept. Pop Arts Festival en Feikes Huis – het enige productiehuis voor beeldend theater – slaan hiermee de handen ineen om nieuwe makers te ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuw werk op het gebied van beeldend theater.

Puppet Playground wordt mede mogelijk gemaakt door: Feikes Huis, De Nieuwe Vorst, Makershuis Tilburg, De Nieuwe Oost, De Brakke Grond, Theater Bellevue & Pop Arts Festival

“Even verdwijnen in de magie van tot leven komende objecten.” - Theaterkrant over Puppet Playground 2018
  • vrijdag 3 april

    20:00 Arnhem Theater a/d Rijn, bovenzaalTickets

Loading...