Show menu
Puppet Playground
 

Puppet Playground

Online kaartverkoop: €15,00 / €9,00 (cjp/student)
Aan de deur/ telefonisch: € 2,- toeslag per ticket

Puppet Playground is een beeldende theatercarrousel van aanstormende makers. In de krochten van het theater ontdek je verrassende nieuwe concepten, experimenten en work-in-progress. Je kunt tijdens Puppet Playground zien:

Tim Hammer – The Art of Walking
Een installatie waarin de beweging van onze benen centraal staat. Samen met slagwerkers en bewegers onderzoekt Tim het ritme dat in ons lopen verscholen zit.

Mirthe Dokter – Leatherback
Een performance aan de hand van de ervaringen bij een Ghanees seaturtle conservation team. Een reisverslag in zang, tekeningen, overheadprojecties en film.

Josse Vessies - DiEgo/DeCore.
Wat gebeurt er als je op zoek gaat naar je kern? Belichaamd door witte poppen gaan Josse’s demonen met hem in gesprek.  

Wensley Piqué - Engel Des Doods
In een enerverend poppenspel vertelt Wensley het verhaal van een oude vrouw die vereenzaamt in haar slaapkamer. Voor ze gaat wil ze nog één keer haar enige zoon zien. Een duet tussen een oude vrouw en de Engel des doods. Wensley's stijl is fysiek, rauw, humoristisch en energiek.
Credits:
Puppet Playground wordt mede mogelijk gemaakt door: Feikes Huis, De Nieuwe Vorst, Makershuis Tilburg, De Nieuwe Oost, De Brakke Grond, Theater Bellevue & Pop Arts Festival.

Pop Arts Festival
Pop Arts Festival zoekt al 10 jaar de grenzen op met toonaangevend visueel theater. Het festival is van di 16 t/m zo 21 april 2019 te zien in Theater Bellevue, Theater De Krakeling en Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond.

Voor Puppet Playground slaat het festival de handen ineen met Feikes Huis - het enige productiehuis voor beeldend theater - om nieuwe makers te ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuw werk.

www.popartsfestival.nl
  • donderdag 23 mei 2019

    20:00 Theater a/d RijnTickets
 

Josse Vessies - DiEgo/DeCore

Josse Vessies - DiEgo/DeCore

Mirthe Dokter - Leatherback

Mirthe Dokter - LeatherbackLoading...