Show menu
Popronde
 

Popronde

Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land.

25 oktober strijkt de popronde neer in Arnhem. Op deze avond treden circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij verschillende podia in het centrum. Van platenzaak tot kerk, van cafe tot galerie. Daarbij mag Theater aan de Rijn naturlijk niet ontbreken. Vanaf 20:00 zijn onze deuren én bar geopend.

21:00 La Loye -  Indie / Folk
Onder de naam La Loye maakt Lieke Heusinkveld prachtige, intieme indiefolk waar de angst van opgroeien en de kunst van het alleen zijn voorop staan. Live worden de songs zowel ongepolijst als ingetogen gebracht, waarbij de melancholie voorop blijft staan. De kracht van la loye ligt vooral bij de adembenemende en verhalende stem die keihard binnenkomt.

22:15 Tim Koehoorn - Nederlandstalig / Indie
Tim Koehoorn komt vaker buiten. De singer-songwriter en knutsel-klungelaar mag dan wel de introversie zelve zijn, maar dat weerhoudt hem er niet van om zijn mijmeringen over late nachten, popmuziek en Hyves te delen met de mensheid. Het resultaat: liedjes die soms gemeen en soms gemeend zijn.

De popronde is gratis toegankelijk. Bekijk de website voor meer info.
 
  • vrijdag 25 oktober 2019

    21:00 Arnhem Foyer
 

La Loye

Tim KoehoornLoading...