Show menu
Operation Beats II
 

Operation Beats II

Urban Dinnershow / Fade in [Arnhem]
Online kaartverkoop: €30,00
Aan de deur/ telefonisch: € 2,- toeslag per ticket

De ticketkosten zijn inclusief diner. Mochten er dieetwensen zijn, dan kun je dit doorgeven via amymabelkimberly@gmail.com.

Aanvang: 18:00
Show: 19:00-22:00
Dinner Break: 20:00-21:00

Arnhem is een creatieve broedplaats en dat maken we zichtbaar! Amy Mabel Kimberly bouwt samen met Theater a/d Rijn een interdisciplinaire brug tussen de straat en de stad. Amy maakt deel uit van onze programmaraad en is de initiatiefneemster van Operation Beats.

Operation Beats II
Operation Beats is een avond gevuld met shows en snacks. Vanuit de hiphopscene worden internationale makers uitgenodigd om te laten zien wat zij in huis hebben. Hiphop is puur, rauw en eerlijk. Terwijl je geniet van optredens van de locals Miss Diffy en DIS4FF3CTED, worden in de foyer o.a. verse California Sushi Rolls voor je bereid. Mc Disci en Amy Mabel Kimberly hosten de avond. 

Opening: SHINSHAN
De succesvolle eerste editie van Operation Beats in september werd geopend door Miss Two Face. Nu komt mister SHINSHAN himself de avond afsluiten. De jonge danser won dit jaar zowel de internationale danswedstrijd Red Bull Dance Your Style in Parijs als Holland’s Got Talent. Daarnaast is SHINSHAN lid van AxU, een groep opkomende makers uit Nijmegen. 

Organisatoren
De avond wordt georganiseerd door Amy Mabel Kimberly in samenwerking met Theater a/d Rijn, Rozet, Cultuur Oost, vele Arnhemse ondernemers en vrienden. De urban culture is de meest dominante kunststroming van het moment en dat maken we samen zichtbaar in het centrum. Met de stad, door de stad en voor de stad. 
  • zondag 29 december 2019

    18:00 Arnhem Theater a/d Rijn, benedenzaalTickets
 


Loading...