Show menu
Moving Sounds x Operation Beats
 

Moving Sounds x Operation Beats

Online kaartverkoop: €20,00 / €10,00 (cjp/student)
Aan de deur/ telefonisch: € 2,- toeslag per ticket


Moving Sounds x Operation Beats is een avond vol urban: dans, muziek en meer. Ruben Chi presenteert zijn voorstelling Moving Sounds. Ook De Nieuwe Oost en Amy Croqué, initiatiefneemster van Operation Beats, verzorgen een deel van het programma.

Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt. 


Moving Sounds
Wat zijn de verschillende ritmes van het leven en hoe klinken deze als ze samensmelten? Wanneer passen we ons aan aan het ritme van de ander en wanneer kiezen we onze eigen weg?

In Moving Sounds komen vier dansers van verschillende achtergronden samen. Ze maken een reis door verschillende muziekgenres, herinneringen en gevoelens. In deze dynamische performance creëren de dansers zelf de muziek die het ritme van de bewegingen bepaalt en ontdekken ze daarmee de verschillende ritmes van het leven.

"Don't play what’s there, play what’s not there" - Miles Davis
Ruben Chi
Ruben Chi, danser en choreograaf, verbindt in zijn werk verschillende (dans)culturen met elkaar. Na zijn opleiding Artiest Dans Urban, werd Chi bekend als uitvoerend danser bij streetdance spektakel Blaze The Show en de soulsensatie 'Ladies of Soul'. Ook is hij de oprichter van het ‘Ghetto Funk Collective’ en vijfvoudig winnaar van Juste Debout. Momenteel is hij als maker verbonden aan De Nieuwe Oost en is hij docent bij diverse dansopleidingen.

Operation Beats
Arnhem is een creatieve broedplaats en dat maakt Operation Beats zichtbaar! Amy Croqué bouwt samen met Theater a/d Rijn een interdisciplinaire brug tussen de straat en de stad. Verschillende makers uit de hiphop-scene laten zien wat ze in huis hebben. Amy maakt deel uit van de programmaraad van Theater a/d Rijn en is de initiatiefneemster van Operation Beats. 

Credits Moving Sounds
Dansmaker: Ruben Chi
Muzikanten/dansers: Ruben Chi, Argil “Synthazoid” Randon, Oscar “Ozzi” Starin
  • woensdag 1 april

    20:00 Arnhem Theater aan de Rijn, bovenzaalTickets
  • donderdag 2 april

    20:00 Arnhem Theater aan de Rijn, bovenzaalTickets
 

Preview Moving SoundsLoading...