Show menu
Moving Futures Festival - Dag 2
 

Moving Futures Festival - Dag 2

Online kaartverkoop: €17,00 / €11,00 (CJP / student). 
Aan de deur/telefonisch: € 2,- toeslag per ticket.

Moving Futures reist vanaf 20 maart 2020 langs tien steden en brengt vernieuwende dans in het theater bij jou in de buurt.
 Laat je verrassen door de betrokken, brutale en barrière-doorbrekende dansmakers en performers van nu. Zie hoe de toekomst hen beweegt en hoe zij de toekomst bewegen. In voorstellingen, pop-up performances, installaties, workshops, dansfilms en –feestjes beleef je dans vanuit alle perspectieven.

Moving Futures is een initiatief van vijf landelijke productiehuizen, die spraakmakend werk van getalenteerde choreografen bijeen brengen in één reizend festival voor hedendaagse dans.

Deze zesde editie brengt een ode aan de hoop, niet als naïef vertrouwen maar als een daadkrachtige blik vooruit. De hoop van een nieuwe generatie onbegrensde en onbevreesde makers.

Moving Futures opent op woensdag 25 maart feestlijk in het stadstheater van Arnhem. Op donderdag 26 en vrijdag 27 maart staat Moving Futures in Theater aan de Rijn.

Het volledige programma vind je op movingfutures.nl.
PROGRAMMA DAG 2
Premièredag: Ruben Chi & Arnhemse Meisjes

26 maart, Theater a/d Rijn, 20:00u

Ruben Chi - Moving Sounds (première)
Arnhemse Meisjes - Verlaten Vrouwen (première)
Filmpremière: Building Bridges - Ruben Chi


Op donderdag 26 maart beleef je drie premières op één avond tijdens het festival in Theater a/d Rijn. Urban dansmaker Ruben Chi (De Nieuwe Oost) verbindt werelden met zijn muzikale dansreis Moving Sounds én de Arnhemse Meisjes (De Nieuwe Oost) nemen je mee in kracht, kwetsbaarheid en vrouw-zijn in hun nieuwste locatievoorstelling Verlaten Vrouwen. Ook gaat de korte film van Ruben Chi, die hij met zijn broer maakte tijdens een reis in Beijing, op deze avond in première. In deze film Building Bridges gaat hij op zoek gaat naar zijn Chinese roots.

Contextprogramma:
Zo’n premièredag als deze móet je wel afsluiten met een goed feest. Werk aan je eigen dansmoves bij de afterparty met DJ!
  • donderdag 26 maart

    20:00 Arnhem Theater aan de RijnTickets
 

Trailer Moving Futures 2020Loading...