Show menu
Life, oh life - CLUB GEWALT
 

Life, oh life - CLUB GEWALT

Online kaartverkoop: €15,00 / €9,00 (cjp/student)
Aan de deur/ telefonisch: € 2,- toeslag per ticket

Des’ree zei het al: “Life, oh life, oh life, oh life, doo, doot doot doo.”

De ijskappen smelten, de rijken worden rijker, dieren knagen in hokjes aan hun eigen tumoren, en nog plaatst de mens zichzelf boven alles. Het leven, wat moet je ermee? Hoe geef je betekenis en zin aan het leven als je vastloopt in een clusterfuck van idealen, mindful zijn, mindfulness consumeren via een app op je telefoon en dit etaleren op Instagram?

CLUB GEWALT is vastgelopen in een giftige mix van ecologisch trauma, kapitalisme-moeheid en millennial-stress en there is no fucking way out. Dus gaat CLUB GEWALT de sauna in. In een lifestyle opera probeert CLUB GEWALT het ultieme nirvana te bereiken met de dingen om hen heen. Mindfulness, maar dan met spullen. CLUB GEWALT wordt een met zijn Rituals douchegel, Fairphone, pannenkoekenplant, vintage koffietafeltje, Harari boekencollectie en ge-recyclede Freitag rugzak. In een wellnesscenter bezingt CLUB GEWALT zijn eigendommen tot mantra’s, om zo de hiërarchie tussen zichzelf en de dingen op te heffen. Want Life, oh Life.


Over CLUB GEWALT
Life, oh Life is een productie van CLUB GEWALT in coproductie met de Coproducers en Operadagen Rotterdam en mede mogelijk gemaakt door Fonds  Podiumkunsten, Gemeente Rotterdam, Prins Bernhard Cultuurfonds, Fonds 21, BNG Bank Cultuurfonds, Stichting Dioraphte, Norma fonds en Stichting Bevordering van Volkskracht.

Credits
Concept, muziek en performance: Annelinde Bruijs, Loulou Hameleers, Robbert Klein, Suzanne Kipping, Gerty Van de Perre, Sanna Elon Vrij en Amir Vahidi
Scenografie: Tim Vermeulen
Eindregie: Joep van der Geest
Dramaturgie: Anne van de Wetering
Muzikaal advies: Henry Vega, techniek: Aram Visser en Joris van Oosterhout Productie: Andrea van Bussel
Zakelijk leiding: Rick Mouwen
Art direction: Maartje & Merel
Communicatie en publiciteit: Laura Roling

 
  • woensdag 27 november 2019

    20:00 Arnhem Theater a/d Rijn, BovenzaalTickets
  • donderdag 28 november 2019

    20:00 Arnhem Theater a/d Rijn, BovenzaalTickets
 


Loading...