Show menu
Life, oh life - CLUB GEWALT
 

Life, oh life - CLUB GEWALT

Online kaartverkoop: €15,00 / €9,00 (cjp/student)
Aan de deur/ telefonisch: € 2,- toeslag per ticket

Des’ree zei het al: “Life, oh life, oh life, oh life, doo, doot doot doo.” De ijskappen smelten, de rijken worden rijker, dieren knagen in hokjes aan hun eigen tumoren, en nog plaatst de mens zichzelf boven alles. Hoe geef je betekenis en zin aan het leven als je vastloopt in een clusterfuck van idealen, mindful zijn, mindfulness consumeren via een app op je telefoon en dit etaleren op Instagram?

CLUB GEWALT is gekaapt door de consumptiemaatschappij en there is no fucking way out. Dus gaat CLUB GEWALT erin. In een lifestyle opera probeert CLUB GEWALT het ultieme nirvana te bereiken met de dingen om hen heen. Mindfulness, maar dan met spullen. CLUB GEWALT wordt een met zijn Rituals douchegel, Fairphone, pannenkoekenplant, vintage koffietafeltje, Harari boekencollectie en ge-recyclede Freitag rugzak. In een wellnesscenter bezingt CLUB GEWALT zijn eigendommen tot mantra’s, om zo de hiërarchie tussen zichzelf en de dingen op te heffen. Want Life, oh Life.

Over CLUB GEWALT
CLUB GEWALT is een muziektheatercollectief uit Rotterdam, bestaande uit 7 performers. Ze creëren, componeren, produceren en performen hun eigen voorstellingen, waarbij de muziek altijd het uitgangspunt is. Gefascineerd door popcultuur en de belevingswereld van de millennial, creëren ze universums waar conventies uit verschillende genres en disciplines elkaar kruisen en een nieuwe zintuiglijke ervaring vormen: van apocalyptische clubavonden tot R&B-opera’s.

Credits
Concept, muziek en performance: Annelinde Bruijs, Loulou Hameleers, Robbert Klein, Suzanne, Kipping, Gerty Van de Perre, Sanna Elon Vrij en Amir Vahidi
Eindregie: Mara van Vlijmen
Dramaturgie: Anne van de Wetering
Zakelijk leiding: Rick Mouwen
  • woensdag 27 november

    20:00 Arnhem Theater a/d Rijn, BovenzaalTickets
  • donderdag 28 november

    20:00 Arnhem Theater a/d Rijn, BovenzaalTickets
 


Loading...