Show menu
Kazou festival: Out of the Box
 

Kazou festival: Out of the Box

Theater en autisme, een combinatie die verrast 
In het weekend van vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart organiseert Theaterwerkplaats Kazou samen met Theater aan de Rijn een uniek festival. Bezoekers wordt een brede programmering geboden waarin alles theatergenres zijn vertegenwoordigd. Alle voorstellingen hebben op de een of andere manier een directe of indirecte link met autisme.

Theaterwerkplaats Kazou
Theaterwerkplaats Kazou in Oosterbeek is een werkplaats waar jongeren met autisme theaterlessen volgen en voorstellingen maken. Deze voorstellingen worden in het hele land met succes opgevoerd. De recensies zijn lovend, bezoekers geven aan dat zij verrast zijn door de bijzondere invulling van theater door deze jongeren. Theater van niveau dat verrast, confronteert of ontroert. 

Brede programmering
Om een groter publiek hiervan te laten genieten is besloten om samen met Theater aan de Rijn in Arnhem een theaterfestival te organiseren. Kazou presenteert tijdens het festival de première van twee voorstellingen. In de voorstelling Me & my Pro zijn de acteurs van Kazou aan de slag gegaan met professionals uit het vak zoals Iris Hesseling (Huis van Anubis, Adriaan Luteijn (Introdans) e.a.  De voorstelling Lieverd kom je slapen is een productie van Theaterwerkplaats Kazou en studenten Podiumkunsten van Rijn IJssel. Daarnaast wordt de bezoeker een scala aan voorstellingen geboden die op de een of andere manier een link hebben met autisme. Alle genres zijn vertegenwoordigd, van dans tot toneel, van drama tot cabaret. Voorstellingen die de moeite waard zijn om gezien te worden, op de planken gebracht door performers die inmiddels hun sporen hebben verdiend.  

De programmering met tijdschema, prijzen en wijze van kaarten reserveren van het festival  zijn te vinden op www.theaterwerkplaatskazou.nl

Op de site vindt u ook een beschrijving van elke voorstelling.
 • vrijdag 23 maart 2018

  19:30 Theater a/d RijnTickets
 • zaterdag 24 maart 2018

  13:00 Theater a/d RijnTickets
 • zaterdag 24 maart 2018

  18:30 Theater a/d RijnTickets
 • zondag 25 maart 2018

  11:15 Theater a/d RijnTickets
 • zondag 25 maart 2018

  15:45 Theater a/d RijnTickets

Loading...