Show menu
Hiphopfestival SoulCypher | Ruben Chi & crew
 

Hiphopfestival SoulCypher | Ruben Chi & crew

Aanstormend en gevestigd danstalent nemen het tegen elkaar op in energieke dansbattles en showcasen zo de kracht en essentie van hiphopculture in het hart van Arnhem.

>> Kaartverkoop start binnenkort.

Choreograaf Ruben Chi organiseert met zijn crew de 2021-editie van het Arnhemse hiphopfestival SoulCypher. Aanstormend en gevestigd danstalent nemen het tegen elkaar op in energieke dansbattles. Zo showcasen ze de kracht en essentie van hiphopculture in het hart van Arnhem. Het hele weekend vinden er in Theater aan de Rijn en Musis Arnhem verschillende dansbattles en performances plaats. 

Organisatie
SoulCypher wordt mede mogelijk gemaakt door Musis & Stadstheater Arnhem, De Nieuwe Oost en Studio26. Deze editie wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van Gemeente Arnhem, Janivo Stichting en het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland. 

Operation Beats
Amy Croqué is programmaraadslid bij Theater a/d Rijn en een spil in de Arnhemse hiphop scene. Ze spant zich, samen met Ruben Chi in om de hiphopcultuur in de stad zichtbaar te maken. Amy slaat met haar urban event Operation Beats een interdisciplinaire brug tussen de straat en de stad, door een podium te bieden aan allerlei makers uit de hiphop-scene. 
Zaterdag 6 november | Theater a/d Rijn & Stadstheater Arnhem

>> Soulcypher x Operation Beats vanuit Theater a/d Rijn > kaartverkoop start binnenkort

Zondag 7 november | Musis (Parkzaal)

>> 10:30: KIDS-programma > info & tickets 

>> 14:00: MAIN-programma > info & tickets 

Social media
Volg SoulCypher op Instagram, Facebook en YouTube voor updates en een impressie van wat je kunt verwachten tijdens SoulCypher 2020!

Volg het Facebook-evenement voor meer informatie over het programma.
  • zaterdag 6 november

    20:00 Soulcypher x Operation Beats Theater a/d Rijn
  • zondag 7 november

    10:30 KIDS-programma Musis (Parkzaal)Tickets
  • zondag 7 november

    14:30 MAIN-programma Musis (Parkzaal)Tickets
 


Loading...