Show menu
George & Eran worden racisten -  George en Eran Producties
 

George & Eran worden racisten - George en Eran Producties

Online kaartverkoop: €15,00 / €9,00 (cjp/student)
Aan de deur/ telefonisch: € 2,- toeslag per ticket

George & Eran maken voorstellingen die over een wereldwijs, divers en veranderend Nederland gaan. Samen met regisseur Floris van Delft kijken ze naar de golven van de geschiedenis. Ze maken de balans op na de eerste achttien jaar van de 21ste eeuw én blikken vooruit. Een persoonlijke en stand-up toneelvoorstelling over de maakbaarheid van hoop en het gevoel van deze tijd.

Wij surfen op de golven van de geschiedenis. Soms gaan die golven omhoog en soms naar beneden. Maar gaat onze golf nu omhoog of omlaag? We begonnen de 21e eeuw hoopvol, maar nog geen twintig jaar later voelt het alsof we steeds harder naar beneden gaan. Dat de poolkappen smelten is een feit dat alleen Donald Trump nog ontkent. We reageren nu schouderophalend op uitspraken van politici waarvan achttien jaar geleden onze oren zouden klapperen. En als we eerlijk zijn kijken we nu vaak even waar de nooduitgang eigenlijk is op dat leuke festival. Gewoon voor het geval dat.

Maar we hebben nog nooit zoveel geld op onze bankrekening gehad als nu! We leven langer en gezonder dan ooit! De technologie maakt ons leven steeds makkelijker en prettiger. Is er dus niet nog een sprankje hoop? Gaat onze golf dus eigenlijk niet omhoog, maar zien wij dat alleen niet?

George & Eran Producties is een het nieuwe theatergezelschap van George Elias Tobal en Eran Ben- Michaël. De makers  maken voorstellingen die midden in de maatschappij staan en over een wereldwijs, divers en veranderend Nederland gaan. De voorstellingen zijn maatschappelijk geëngageerd, persoonlijk en bevinden zich op het snijvlak van toneel en stand-up comedy.

Credits
Regie: Koos Terpstra
Muziek:Nordgrond
 
  • zaterdag 16 maart

    20:00 Theater a/d Rijn BovenzaalTickets

Loading...