Show menu
FAIR! - ID Theatre Company
 

FAIR! - ID Theatre Company

Online kaartverkoop: €15,00 / €9,00 (cjp/student)
Aan de deur/ telefonisch: € 2,- toeslag per ticket

LET OP: UITVERKOCHT. Mogelijk komen een kwartier voor de voorstelling nog kaarten beschikbaar aan de kassa.

Wat als we alles zouden kunnen doen wat we maar willen, wanneer we maar willen? Geen regels, geen verplichtingen en geen rekening hoeven houden met anderen? In FAIR!, de kermis van het egoïsme, staan vrijheid en vermaak voorop. Dans, muziek, dj’s en wilde attracties zorgen ervoor dat je je nooit hoeft te vervelen. Een nacht om nooit te vergeten… of een nachtmerrie? 

Het toneelbeeld start bij zonsondergang en eindigt bij zonsopgang. Daar tussenin draait de kermis van het egoïsme, geleid door de kermis exploitant. In zijn hokje spoort hij de menigte aan in hun zoektocht naar geluk en vermaak. De kermisbezoekers willen alleen maar plezier en voor één keer volledig egoïst zijn, de exploitant vraagt zich af in zijn pauzes waar deze zoektocht naar geluk eigenlijk toe leidt. De nacht begint uitgelaten, maar naarmate de attracties harder en wilder worden, worden de bezoekers ongeremder en minder sociaal. Het geluk blijkt ineens ver te zoeken.

Een beeldende en rauwe multidisciplinaire voorstelling met dans, mime en spel die het publiek confronteert met de vraag of mensen wel gemaakt zijn voor de vrijheid waar ze zo vaak naar streven.

ID Theatre Company is een professioneel multidisciplinair en intercultureel theatergezelschap voor een (nieuw) publiek. Het maakcollectief bestaat uit de gerenommeerde  theatermakers Marjan Barlage, Sassan Saghar Yaghmai en Kasper Scholten. Zij maken montagevoorstellingen met dans, spel & mime (incidenteel met video, live-muziek & poppenspel) over de actualiteit voor iedereen vanaf 12 jaar.

credits
Choreografie: Sassan Saghar Yaghmai
Regie: Marjan Barlage
Performers: Marleen Hendrickx, Esmee van Liere, Marko Šakić, Kasper Scholten, Khouloud Zaher, Ali Zanad
Vormgeving: Kim van der Zijde
Licht: Bernd Wouthuysen
Productie: Eline Hocqué
Zakelijk leider: Hilje Thiescheffer
campagnebeeld: Vincent van Woerkom
  • donderdag 13 februari

    20:00 Arnhem Theater a/d Rijn, bovenzaalTickets
 

Teaser Fair!Loading...