Show menu
De ontmoeting: NEXT - Introdans / De Nieuwe Oost
 

De ontmoeting: NEXT - Introdans / De Nieuwe Oost

Online kaartverkoop: €17,50 / €7,50 (cjp/student)
Aan de deur/ telefonisch: € 2,- toeslag per ticket

Na twee succesvolle edities van MULTICOLOUR, waarin ambitieuze dansers van Introdans hun eigen choreografieën presenteerden, slaan Introdans en De Nieuwe Oost opnieuw de handen ineen tijdens De Ontmoeting: NEXT. Dit keer komen - in samenwerking met Team NL - de twee werelden van dans en sport samen.

Choreograaf Adriaan Luteijn brengt met De Ontmoeting al sinds 2001 op baanbrekende wijze de meest uiteinlopende gastdansers samen met dansers van Introdans. Dit keer zullen vier dansers van Introdans als choreograaf samenwerken met 24 dansers ( 6 per choreograaf) van Introdans en vier olympische atleten van Team NL. Uitgangspunt is de routine van dagelijkse bewegingen en de bewegingskunst van de atleet.
De Ontmoeting is de ultieme gelegenheid voor het publiek en de performers zelf, om de kracht van de verbinding door dans te ervaren. Een dansvoorstelling die garant staat voor verrassing en onvermoede, nieuwe talenten. De vier voorstellingen van De Ontmoeting gaan in première in Theater aan de Rijn. Als onderdeel van de END OF SEASON-voorstelling in Stadstheater Arnhem is er tevens iedere avond een bijzondere ontmoeting te zien.

Credits
Begeleiding: Adriaan Luteijn, Eve Hopkins
Dansers: Jurriën Schobben, Vincenzo Turiano, Aymeric Aude, Hayden Idrus Productie: Introdans, De Nieuwe Oost
Nieuwe Oogst
 • donderdag 20 juni

  20:00 premiere Theater a/d Rijn bovenzaalTickets
 • donderdag 20 juni

  22:00 Theater a/d Rijn bovenzaalTickets
 • zaterdag 22 juni

  20:00 Theater a/d Rijn bovenzaalTickets
 • zaterdag 22 juni

  22:00 Theater a/d Rijn bovenzaalTickets

Loading...