Show menu
Dans van Dichtbij - Introdans (openbare repetitie)
 

Dans van Dichtbij - Introdans (openbare repetitie)

Ga jij vaker naar dans? Of is dit de eerste keer? Maakt niet uit, we bieden je sowieso een aantrekkelijk arrangement.
Met ‘Dans van dichtbij’ presenteren Introdans, Theater aan de Rijn en Stadstheater Arnhem een combinatieprogramma dat het publiek dichter bij het maakproces van een dansvoorstelling betrekt. Introdans geeft op 29 november in Theater aan de Rijn een openbare repetitie van de dansvoorstelling GRUPO SPORTIVO. Na afloop is er een Q&A. Een week later bezoek je de voorstelling in het Stadstheater.

GRUPO SPORTIVO 6+
De bewegingen van sporters hebben dikwijls veel weg van dans. Andersom laten choreografen zich vaak door sporters inspireren. In de nieuwe familievoorstelling GRUPO SPORTIVO laat Introdans zien waar dat toe kan leiden: mooie, gekke, grappige, betoverende choreografieën, pakkend en aanstekelijk voor alle leeftijden. Voetbal, turnen, acrobatiek, het komt allemaal aan bod in deze veelzijdige productie, met bijdragen van choreografen Daniel Ezralow, Conny Janssen, Fernando Melo, Jorge Pérez Martínez en Roberto Scafati. De programmatitel GRUPO SPORTIVO is een knipoog naar Gruppo Sportivo, de Nederlandse popband die eind jaren zeventig grote successen vierde en momenteel een comeback beleeft.

Prijzen
Deze openbare repetitie is te bezoeken voor €5,00 bij Theater aan de Rijn. Kaarten voor de voorstelling in het Stadstheater zijn te koop via deze link. Er is ook een combiticket te koop via het Stadstheater. Je krijgt dan een korting van €2,50 voor de repetitie.

Theater aan de Rijn | Vrijdag 29 november 2019 - 20.00 uur - openbare repetitie

Stadstheater Arnhem | Zondag 8 december 2019 - 14.30 uur - voorstelling


 
  • vrijdag 29 november 2019

    20:00 Arnhem Theater a/d RijnTickets
 


Loading...