Show menu
Dans van Dichtbij - Introdans (openbare repetitie)
 

Dans van Dichtbij - Introdans (openbare repetitie)

Ga jij vaker naar dans? Of is dit de eerste keer? Maakt niet uit, we bieden je sowieso een aantrekkelijk arrangement. Je bezoekt eerst een openbare repetitie van Introdans in Theater aan de Rijn en je ziet de dansers van dichtbij. Een week later kun je de voorstelling bezoeken in het Stadstheater.

VIER VERHALEN EN EEN DAG
VIER VERHALEN EN EEN DAG is een sprookje, een sprookje over toekomst en vrijheid. Een meisje, Moira, wint een prijs en mag vervolgens drie wensen doen. Haar eerste wens is om in de toekomst te kunnen kijken. Er ontrollen zich drie werelden die zich steeds verder in de toekomst afspelen. Ze wordt geconfronteerd met de vraag: wat betekent het om de toekomst te kennen?
VIER VERHALEN EN EEN DAG gaat over vrijheid. Vrijheid om te kiezen, vrijheid om anders te zijn, vrijheid om te beslissen dat niets staat geschreven en alles te veranderen is.

Prijzen
Deze openbare repetitie is te bezoeken voor €5,00. Via de site van Stadstheater Arnhem zijn tevens combitickets te koop, waarmee je zowel naar de openbare repetitie, als naar de voorstelling kunt.

Theater aan de Rijn | Vrijdag 22 februari 2019 - 20.00 uur - openbare repetitie

Stadstheater Arnhem | Zondag 10 maart 2019 - 14.30 uur - voorstelling
  • vrijdag 22 februari

    20:00 Theater a/d Rijn bovenzaalTickets
 


Loading...