Show menu
Best of Fringe
 

Best of Fringe

Online kaartverkoop: €15,00 / €9,00 (cjp/student) 
Aan de deur / telefonisch: € 1,- toeslag per ticket
 
Amsterdam Fringe Festival gaat op tour met de spraakmakende winnaars van het afgelopen seizoen. Één avond, twee voorstellingen en buitengewoon veel dans- en theatertalent. Zie de makers van de toekomst en laat je verrassen door verleidelijke moves, scherpe humor, out-of-the-box visies en een dikke portie lef.

Great People – Emma Buysse en Luna Joosten 
We zien een eindeloze diepte. Het water staat aan onze lippen. We schreeuwen. We zwijgen. We nuanceren. We wachten op dat ene juiste moment. Op nuchtere wijze bevragen Buysse en Joosten de tijdsgeest. Wanneer doe je het goed en wanneer ben je hypocriet? Een voorstelling over activisme, millennials en hun angsten en idealen.   

"Great People een zeer interessant werk, dat veel vertelt over de vraagstukken van jongeren van nu. Teksten zijn speels, functioneel puntig (liever een linkse slet dan eenmaal met Thierry naar bed) en verwerken soms geestig teksten uit popsongs. Toegankelijk en origineel is de vorm, die ook choreografie en schlager mengt." Moos van den Broek – Theaterkrant 
Volgende week zondag – Rustâg 
Een gitaar Messias, een punklegende en de mislukte reïncarnatie van een labrador openen een antikraak pannenkoekenhuis in het theater. Volgende week zondag is een speelse verzameling muziek en poëzie, kleinkunst zonder bewijsdrang, maar wel met bier in de brouwerij. Een veganistische liefdesverklaring van ijdele underground jeugd aan de toekomst. 

"Volgende week zondag is een anarchistische, vrolijk makende voorstelling. Met veel humor, pakkende liedjes en spoken word zetten de jonge honden van Rustâg een voorstelling neer die reflectieve maatschappijkritiek uitdraagt." - Fringe Jury 2019 

Amsterdam Fringe Festival
Van 3 – 13 september 2020 vindt de vijftiende editie van het Amsterdam Fringe Festival plaats. Elf dagen theater, dans, muziek, performance en experiment van jong en ongetemd talent op meer dan 25 bijzondere locaties in Amsterdam. In de kleine theaters en op onverwachte plekken, zoals een nachtclub, oude school of galerie.
www.amsterdamfringe.nl
  • donderdag 19 maart 2020

    20:00 Arnhem Theater a/d Rijn, bovenzaalTickets
 

Great People

Great People

Volgende week zondag

Volgende week zondagLoading...