Show menu
Best of Fringe
 

Best of Fringe

Online kaartverkoop: €15,00 / €9,00 (cjp/student)
Aan de deur/ telefonisch: € 2,- toeslag per ticket


Het eigenzinnige Amsterdam Fringe Festival gaat op tournee met de prijswinnaars van het afgelopen seizoen. Stuk voor stuk excentrieke, hartveroverende en spannende voorstellingen van aanstormend talent met lef. De winnaars worden gekozen door een internationale, uiterst deskundige jury (waaraan een klein Fringe-steekje los zit) bestaande uit theaterprogrammeurs uit binnen- en buitenland. Dus, kom fringen en zie de best of the best van dit spraakmakende festival!

Song of the Sisters - King Sisters
Drie zussen: een performer, een zangeres en een actrice die elkaar feilloos begrijpen in hun geïmproviseerde klanktaal. Wat verbindt en wat vervreemdt hen van elkaar? Spelend onderzoeken ze de grens tussen symbiose en autonomie in sterke beeldtaal, samenzang en klank-improvisatie. Snedige scènes, herkenbaar voor ieder met een broer of zus. Wie ben je met, en wie ben je los van je familie?

FRINGE JURY: “We bewonderen de uitzonderlijke performers en hun sterke samenwerking, die heeft geleid tot een krachtig en ontroerend stuk.”

Körper - NEON
Körper bevraagt de onbewuste manier waarop de meesten van ons het leven leiden. We hebben allemaal onze eigen rituelen die ervoor dienen om ons zelfbeeld te bevestigen en ons ego te voeden, maar we stoppen zelden om te kijken waarop we onze keuzes baseren. Wat heeft ons gemaakt tot wie we zijn en wat gebeurt er als je niet aan de verwachtingen van de maatschappij voldoet?

de Volkskrant: “Ontzagwekkend intens danstheater van twee grote talenten.”

het Parool: "Zo is deze editie van de Best Of Fringe Tour niet alleen een aangename eerste kennismaking met nieuwe makers, maar ook een uitdagend en inhoudelijk programma geworden." 
Lees hier de hele rescensie.

de Theaterkrant: Deze toneelavond maakt duidelijk waar het Fringe Festival voor staat: verrassend theater, door onverwachte makers die echt veel te vertellen hebben. 
Lees hier de hele recensie. 

 
  • donderdag 21 februari 2019

    20:00 Theater a/d Rijn BovenzaalTickets
 

King of the Sisters

KörperLoading...