Show menu
Best of Fringe
 

Best of Fringe

Online kaartverkoop: €13,50 / €7,50 (cjp/student) 
Aan de deur / telefonisch: € 1,- toeslag per ticket
 
Amsterdam Fringe Festival gaat op tournee en brengt de prijswinnaars van het afgelopen festival met zich mee. Kom een avond Fringen en laat je verrassen door de mooie, excentrieke en spannende voorstellingen van verschillende jonge makers. Dat zijn dus de parels van het festival, op één avond, voor één kaartje, in jouw stad.
 
De winnaars werden gekozen door een internationale, uiterst deskundige jury (waaraan een klein Fringe-steekje los zit) bestaande uit theaterprogrammeurs uit binnen- en buitenland. 

Op deze Best of Fringe avond zijn de volgende voorstellingen te zien:

De Fuut
Bastiaan Vandendriessche

“Wat ik zo mooi vind aan Lolita, is dat je volledig wordt meegezogen in de hartstochtelijke liefde van een man, die gedoemd is tot het eeuwige verlangen naar iets duisters. Een verlangen dat nooit verzadigd zal zijn… In ‘De Fuut’ biecht ik. Eindelijk.”

“Begenadigd schrijver en performer. Fascinerend en gelaagd portret.” (Theaterkrant)
DON'T WORRY BE YONCÉ - XS Edition
performance kollektiv Pony Camp | Lecture performance in het Engels

Diva, koningin, seksbom, moeder, zakenvrouw, echtgenote, feminist - #FLAWLESS. Let Us Upgrade U: DON'T WORRY BE YONCÉ (XS) is een stapsgewijze cursus (voor beginners tot gevorderden) om Queen B te worden. Liberté, egalité, Be Yoncé!

“Aanstekelijke lecture performance […] weet een diepere laag aan te boren over vrouwbeelden, seksisme en de haast religieuze status van sterren.” (Volkskrant ****)
  • maandag 5 maart 2018

    20:00 Arnhem Theater a/d RijnTickets
 

De Fuut

De Fuut

Don't Worry Be Yoncé

Don't Worry Be YoncéLoading...