Show menu
Best of Fringe
 

Best of Fringe

Fringe komt naar je toe deze lente!
 
Amsterdam Fringe Festival gaat op tournee en brengt de prijswinnaars van het afgelopen festival met zich mee. Kom een avond Fringen en laat je verrassen door de mooie, excentrieke en spannende voorstellingen van verschillende jonge makers. Dat zijn dus de parels van het festival, op één avond, voor één kaartje, in jouw stad.
 
De winnaars werden gekozen door een internationale, uiterst deskundige jury (waaraan een klein Fringe-steekje los zit) bestaande uit theaterprogrammeurs uit binnen- en buitenland. De gehele top drie gaat in Nederland op tournee onder de noemer: ‘Best of Fringe’. Dit jaar mag ook de winnaar van de ‘Best International Performance at Amsterdam Fringe 2016’ mee op reis, omdat ze om de hoek wonen (Antwerpen) en tof zijn.

Wat kun je zien tijdens de Best of Fringe tour?

COLLAPS
Een rituele dancetrip gebaseerd op het leven van de Trojaanse profete Kassandra. Zij zag de ondergang van haar stad, maar niemand wilde het horen. Een poging om Het Hele Erge te zien, zonder oplossing of wegkijken, maar als deel van ons bestaan. COLLAPS is een performance van Karlijn Hamer die onlangs afstudeerde aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag ism De Veenfabriek.
Van en met: Karlijn Hamer & Mathijs de Valk

Kluster
Een zender en ontvanger verliezen elkaar in ruis. Ze zoeken naar een signaal totdat ze per ongeluk op dezelfde frequentie stuiten. Gewapend met synthesizers en analoge elektronica tasten de Belgen Elias Vandenbroucke en Gode Kempen samen de grenzen tussen spelen en musiceren af, telkens opnieuw op zoek naar betekenis.
Van en met: Elias Vandenbroucke & Gode Kempen

duur: 2 uur (inclusief pauze)
  • maandag 3 april 2017

    00:00 Theater a/d Rijn ArnhemTickets

Loading...