Show menu
De aankomst van de Titanic - Freek Vielen / De Nieuwe Oost
 

De aankomst van de Titanic - Freek Vielen / De Nieuwe Oost

Online kaartverkoop: €13,50 / €7,50 (cjp/student) 
Aan de deur: € 1,- toeslag per ticket

De Aankomst van de Titanic (en andere heldendichten) 
DE NIEUWE OOST/ DE NWE TIJD -  FREEK VIELEN
 
Sicilië. Nu. Een arm dorp ontvangt groot nieuws. Een cruiseschip zo groot als een flatgebouw zal voor de kust aanmeren, wat nog nooit eerder is gebeurd. Een ongekende goudkoorts maakt zich van het dorp meester. Van flesjes olijfolie en sinaasappels tot zelf gehaakte pannenlappen - plots heeft iedereen iets dat verkocht kan worden.
 
Op dat cruiseschip - een man. De vijftig gepasseerd en met de wens te doen wat hij al zo lang denkt: niets. Nu zijn vrouw hem verlaten heeft wil hij het liefst stilstaan, en waar kan dat beter dan op een cruiseschip?
 
De Aankomst van de Titanic (en andere heldendichten) is een duister sprookje over de rafelranden van Europa. Over wachten, vluchten en vastzitten.
 
Tekst en spel: Freek Vielen Dramaturgie: Rosa Vandervost Kostuumontwerp: Sabina Kummeling Decor en licht: Czeslaw de Wijs Muziek: Harald Austbø Productie: DE NIEUWE OOST & DE NWE TIJD - Met dank aan: Stichting War Requiem - Bridge to the Future
 
WWW.DENWETIJD.BE
www.denieuweoost.nl

EXTRA
Op vrijdag 15 september kun je op vertoon van je kaartje gratis naar het programma van Theater na de Brug in Theater aan de Rijn. 

Actie: theatertekst + voorstelling
Bestel nu een ticket voor de voorstelling en de tekstuitgave voor maar €20,-. De tekstuitgave is na afloop van de voorsteling ook los bij de kassa van Theater a/d Rijn te koop voor €12,50.
Nieuwe Oogst
 • woensdag 13 september 2017

  20:00 Theater a/d Rijn bovenzaalTickets
 • donderdag 14 september 2017

  20:00 Theater a/d Rijn bovenzaalTickets
 • vrijdag 15 september 2017

  20:00 Theater a/d Rijn bovenzaalTickets
 • zaterdag 16 september 2017

  20:00 Theater a/d Rijn bovenzaal (premiere)Tickets
 • zondag 17 september 2017

  15:00 Theater a/d Rijn bovenzaalTickets
 


Loading...