Show menu
A Millennial Requiem for the Double Helix - Club Gewalt
 

A Millennial Requiem for the Double Helix - Club Gewalt

Online kaartverkoop: €13,50 / €7,50 (cjp/student)
Aan de deur/ telefonisch: € 1,- toeslag per ticket

CLUB GEWALT presents A MILLENNIAL REQUIEM FOR THE DOUBLE HELIX
 
CLUB GEWALT is er klaar mee. De wereld gaat ten onder en het is toch wel duidelijk wie daar schuldig aan is: jullie allemaal. Niemand neemt verantwoordelijkheid en dus rest CLUB GEWALT niets anders dan een coup te plegen en de wereldmacht te grijpen. Als nieuwe zelfbenoemde politieke autoriteit roept CG de noodtoestand uit, past even flink de grondwet aan en grijpt in in de menselijke genetica. Met glimmende schuiftrompetten en millennial-pink labjassen neemt CLUB GEWALT in de traditionele negen delen van een requiem afscheid van negen genen die uiteindelijk zullen leiden tot de ondergang van de mensheid. Een afscheidsconcert dat klinkt als electrofanfarepunk met ophitsende marsen en hypnotiserende lullaby’s. CG neemt afscheid van het verkeerde soort fascisme voor een overwinning van het juiste soort.

CLUB GEWALT is een muziektheatercollectief uit Rotterdam, bestaande uit 7 performers en een zakelijk leider. Ze produceren, schrijven, componeren en performen hun eigen voorstellingen, waarbij de muziek altijd het uitgangspunt is. Gefascineerd door popcultuur en de belevingswereld van de millennial, creëren ze universums waar conventies uit verschillende genres en disciplines elkaar kruisen en een nieuwe zintuigelijke ervaring vormen: van apocalyptische clubavonden tot R&B- opera’s. 

Credits
performance, muziek & concept: Annelinde Bruijs, Loulou Hameleers, Suzanne Kipping, Robbert Klein, Gerty Van de Perre, Amir Vahidi en Sanna Elon Vrij // regie: Marcel Sijm // dramaturgie: Anne van de Wetering // lichtontwerp: Marijn de Jong // techniek: Aram Visser en Joris van Oosterhout // marketing en communicatie: Anne- Fleur Huiskamp // zakelijk leiding: Rick Mouwen // campagnebeeld: Met/Zonder Studio //
  • donderdag 22 november 2018

    20:00 Theater a/d Rijn BovenzaalTickets
  • vrijdag 23 november 2018

    20:00 Theater a/d Rijn BovenzaalTickets

Loading...