Show menu

Podiumpas

Voor € 35,- per maand onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij meer dan 63 aangesloten podia verspreid over heel Nederland? Dat kan nu ook bij Theater a/d Rijn! Omdat we jou graag de mogelijkheid willen geven zoveel mogelijk naar het theater te gaan, het experiment aan te gaan en nieuwe makers te ontdekken.

Wat is Podiumpas?

Podiumpas is meer dan een pas. Podiumpas is een kans om van iets groters deel uit te maken. Van een collectieve beleving. Met mensen die zich willen laten inspireren en verwonderen. Mensen die onbeperkt willen genieten van al het moois dat de Podia te bieden hebben en tot nieuwe ervaringen en inzichten willen komen. Tot nieuwe ideeën en nieuwe zin. Zie het als therapie of een mentale workout. Een mogelijkheid om anders te kijken, anders te denken, je anders te voelen. Let maar op: je huilt harder en lacht meer. Je wordt blij, verdrietig, euforisch, geroerd, getroost, uitgedaagd.

Hoe werkt het?

Meer dan 63 theaters verdeeld over 35 steden in Nederland zijn aangesloten bij de Podiumpas zodat jij onbeperkt voorstellingen kan bezoeken. Zo kun je ook eens iets nieuws proberen, het experiment aangaan of die ene jonge talentvolle maker ontdekken.

Heb je nog geen Podiumpas? Ga naar podiumpas.nl. Heb je er wel een? Ga dan naar onze agenda om een mooie voorstelling uit te zoeken. Reserveren met de Podiumpas kan vanaf 30 dagen voor de voorstelling. Klik op tickets, kies voor prijstype Podiumpas, voer je pasnummer in en neem je pasje mee naar de voorstelling. That’s it! De pas is maandelijks opzegbaar na 4 maanden en is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Welke organisatie zit er achter Podiumpas?

Stichting Podiumpas is een initiatief uit de podiumkunstensector zelf, om het publiek meer flexibiliteit en avontuur te bieden. De Stichting heeft geen winstoogmerk, negentig procent van de inkomsten uit abonnementsgelden vloeit rechtstreeks naar de kunsten. Meer weten? Of heb je vragen? Ga naar podiumpas.nl voor alle veel gestelde vragen. Staat je antwoord er toch niet bij, mail dan naar klantenservice@podiumpas.nl.