Show menu
Arnhemse Uitnacht

Arnhemse Uitnacht

arnhemse uitnacht 2021

Het publiek kan op 3 september ’21 weer in beleven wat Arnhem te bieden heeft op het gebied van kunst, cultuur en uitgaan.


De komende editie van de Arnhemse Uitnacht gaat door op 3 september 2021! De Arnhemse Uitnacht is een avond vol kunst, cultuur en uitgaan. Op vele locaties en in verschillende horecazaken in de stad kan het publiek beleven wat Arnhem te bieden heeft op het gebied van kunst, cultuur en uitgaan.

In Theater a/d Rijn kun je genieten van de eindshow van The JAM met het thema RE CON ACT. Mart van Berckel en Emma Berentsen vertellen over het maken van een voorstelling. De Steeg achter Theater a/d Rijn zal het startpunt zijn van Operation Windows, waarbij Amy CroquĂ© je meeneemt op een wandeling langs diverse makers uit de Arnhemse hiphop scene. Verder zie je in Rozet Booi Kluiving’s Analoge Meme Maker en staat Ruben Chi samen met Phion in Musis.

Het hele programma van de Arnhemse Uitnacht bestaat uit voorstellingen, rondleidingen, exposities, workshops, lezingen en andere ontmoetingen. Onderdeel van de Arnhemse Uitnacht is de uitreiking van de Cultuurprijs Arnhem. Het evenement vindt de hele avond en nacht plaats in de binnenstad en is gratis toegankelijk.

Bekijk het programma van de Arnhemse Uitnacht bij Theater a/d Rijn

Start kaartverkoop Seizoen 21-22

Het wachten is voorbij: We zijn gestart met de kaartverkoop van het komende seizoen! In verband met de steeds wijzigende coronamaatregelen hebben we ervoor gekozen om te starten met het verkopen van de voorstellingen in september en oktober. De rest van het seizoen zal in de loop van het najaar te koop zijn.

Het is dit jaar weer een mooi programma geworden voor ieder wat wils. Zoals je van ons gewent bent zie je experimenteel werk van jonge theatermakers, zoals De Grap van Kim Karssen en De Wereld Heeft Ons Failliet Verklaard van St. Radicale Gezelligheid. Verder zie je de komende maanden de nieuwe voorstellingen van De Nieuwe Oost makers Igor Vrebac en Ruben Chi. Oude bekenden, zoals Danscollectief Arnhemse Meisjes en George en Eran zullen wederom te zien zijn.

Ben jij benieuwd naar het hele programma? Check het hier. De kaartverkoop is direct gestart.