Show menu

Ons podium

Op ons podium zie je werk van onze eigen makers, (meer gevestigde) makers van andere productiehuizen, zoals Theater Rotterdam en Club Guy & Roni, en andere artiesten uit ons netwerk.

Actueel & impact

Bij Theater a/d Rijn kies je voor avontuurlijke, kwalitatieve en gedurfde voorstellingen en projecten die gericht zijn op de actualiteit, kunnen schuren en impact maken. Soms wijken we af van de traditionele voorstelling als output en kiezen we voor andere vormen, zoals Operation Windows (stadswandeling langs hiphop performances), een een-op-een theater-installatie of online voorstelling.

Programmaraad

De Programmaraad, een groep diverse culturele ondernemers en kunstenaars, speelt elk seizoen een belangrijke rol bij het samenstellen van ons programma. Dit adviesorgaan helpt onze blik te verbreden en een zo divers mogelijk aanbod te creëren. Ook ontwikkelen we samen nieuwe programma’s: van een poëzie-avond in clubsetting tot een programma voor Keti Koti. De verdieping zoeken we rondom voorstellingen in de vorm van work-in-progress, nagesprekken, inleidingen en workshops.